Nek je sa srećom! Ljubimac navijača Crvene zvezde postao je otac! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

čestitamo!

Nek je sa srećom! Ljubimac navijača Crvene zvezde postao je otac! (FOTO)

Bivši igrač kluba iz Ljutice Bogdana dobio je sina

Objavljeno: 10:37h

Fudbaler reprezentacije Srbije Aleksandar Katai postao je otac, pošto je njegova supruga Tea pre nekoliko dana rodila sina, kojem su roditelji dali ime Leon.

Ko buši mrežice kao lud, šta Danilović radi na suncu, zašto nema publike i ko je špijunirao srpsku reprezentaciju na EP u basketu? (FOTO) (VIDEO)

Ponosna majka Tea odmah je na društvene mreže postavila fotografiju iz porodilišta sa suprugom Aleksandrom i napisala „Leon je u kući“, posle čega su stizale brojne čestitke.

foto: Printscreen Instagram

Aleksandar Katai igra drugu sezonu u Alavesu, mada je ovog leta bio blizu toga da napusti klub. Za njega je bila zainteresovana Valensija, bilo je razgovora između dva kluba, ali do realizacije transfera nije došlo.

Bivši fudbaler Crvene zvezde ostao je u sunčanoj Vitoriji, a od pre nekoliko dana pridružio mu se još jedan igrač srpskog porekla Bojan Krkić, s kojim će voditi borbu za mesto u startnih 11.

Grobari reagovali na nepravdu prema Taurunum bojsima! Svaki pravi patriota će pogledati sebi u dušu posle ovog transparenta! (FOTO)

Brzonogi Aleksandar Katai danas bi trebalo da konkuriše za utakmicu protiv Selte u Vigu.

Alaves posle dva kola ima isto toliko poraza i nalazi se na dnu Primere.

BONUS VIDEO: Bobi pred Mađarsku

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.