Milorad Vučelić ima novi posao! I to ne u Partizanu! (FOTO)
Foto: Marin Lopičić

POTVRĐENO

Milorad Vučelić ima novi posao! I to ne u Partizanu! (FOTO)

Srbijom je odjeknula bombastična informacija...

Objavljeno:

Aktuelni predsednik sportskog društva Partizan, nekadašnji generalni direktor Radio-televizije Srbije i bivši visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije Milorad Vučelić imenovam je za vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista Večernje novosti i svih izdanja "Novosti", saopštila je ta kompanija.

- Ovu odluku jednoglasno je doneo Nadzorni odbor Kompanije 'Novosti' AD, čime je, uz nedavni izbor generalnog direktora, kompletiran rukovodeći tandem - navodi se u saopštenju.

foto: Saša Pavlić Koky

Vučelić je rođen je 1948. godine, a bio je urednik u NIN-u Politici, od 1991. do 1992. vodio je RTV Novi Sad, a od 1992. do 1995. godine bio je prvi generalni direktor RTS. Nedeljnik "Pečat" osnovao je 2008. godine.

KATASTROFA ZA ŠPANIJU! Hoće li evropsko zlato sada konačno da se izmigolji iz njihovih prstiju? (FOTO)

Bio je poslanik Socijalističke partije Srbije u tri saziva i šef poslaničke grupe od 1992. do 1995. Staž u partiji obeležio je i kao potpredsednik SPS. Posle odlaska iz SPS osnovao je Demokratsku socijalističku partiju.

Od 1997. do 1999. godine bio je predsednik Upravnog odbora "Telekoma", od 1997. do 1999. predsednik Rukometnog saveza Jugoslavije i Rukometnog saveza Srbije od 2001. do 2003. godine.

Grobari postavljali najluđa moguća pitanja Tavambi, ali jedno je pobedilo: Kamerunac nije smeo ni da odgovori na njega? (VIDEO)

BONUS VIDEO MUSLIN: Ne kažem da remi ne bi bio dobar, ali pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.