SRBIN NA CENI: Ko hoće da kupi bivšeg igrača Zvezde mora da iskešira sumu od koje nećete znati na koja vrata da izađete! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

veliki novac!

SRBIN NA CENI: Ko hoće da kupi bivšeg igrača Zvezde mora da iskešira sumu od koje nećete znati na koja vrata da izađete! (FOTO) (VIDEO)

Da li je neko spreman ovoliko da plati?

Objavljeno: 13:13h

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Republiku Irsku golom Aleksandra Kolarova i tako je prišla korak bliže Svetskom prvenstvu koje će se održati 2018. godine u Rusiji.

Italijani u transu zbog reprezentativca Srbije: Neverovatan je, bolji je od Siniše Mihajlovića! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, moglo je biti i drugačije jer je Nikola Maksimović nespretno reagovao kao poslednji igrač odbrane i zaradio je isključenje.

Igrač Napolija uputio je izvinjenje celoj naciji zbog ovog nespretnog poteza koji srećom nije uticao na rezultat ove utakmice.

foto: Reuters/Matthew Childs

Iz italijanskog kluba stižu vesti koje će obradovati Nikolu Maksimovića. U javnosti se pojavila visina otkupne klauzule koju će zainteresovani klubovi morati da plate ukoliko žele srpskog defanzivca da dovedu u svoje redove.

ŠOK! Ponavlja se meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, sudija doživotno suspendovan! (FOTO)

Klub koji želi da otkupi Maksimovićev ugovor od Napolija moraće da plati 55 miliona evra za njegovu slobodu. I to važi samo za klubove van Italije, dok za italijanske klubove nema fiksnog obeštećenja s obzirom na loše iskustvo koje je Napoli imao prilikom transfera Iguaina u Juventus.

Maksimović se nije naigrao u prvoj sezoni u Napoliju, ali sudeći po otkupnoj klauzuli u klubu računaju na njega.

Srbiji se otvara put ka finalu Eurobasketa! Postoje dve opcije, evo koja je idealna! (FOTO)

Ukoliko se neko odluči da plati ovaj novac za Maksimovića, on će postati najskuplji srpski igrač svih vremena. Rekord trenutno drži Nemanja Matić za koga je Mančester junajted izdvojio 45 miliona evra.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.