MAKSIMOVIĆ ZAMALO DA BUDE TRAGIČAR: Najbolje što sam mogao da uradim je da napravim faul na 16 metara! (FOTO)
Foto: Reuters

kaže da je morao

MAKSIMOVIĆ ZAMALO DA BUDE TRAGIČAR: Najbolje što sam mogao da uradim je da napravim faul na 16 metara! (FOTO)

Srpski štoper kaže da mu je sudija pod pritiskom pokazao crveni karton

Objavljeno: 09:15h

Mogao je da se pretvori u tragičara Nikola Maksimović, ne samo utakmice sa Republikom Irskom u Dablinu, nego i samih kvalifikacija selekcije Srbije.

Rusija nikad nije bila bliža! Aleksandar Kolarov bukirao karte za 'Aeroflot', Orlovi lete prema Mundijalu! (FOTO) (VIDEO)

Srpski štoper dobio je direktan crveni karton za prekršaj kao poslednji igrač odbrane, zbog čega je reprezentacija Srbije morala skoro pola sata da igra sa desetoricom igrača i brani se od napada Iraca, a situacija se još više pogoršala kada se povredio Jagoš Vuković.

Da li je turski sudija opravdano isključio Nikolu Maksimovića?! (VIDEO)

foto: Reuters

- Žao mi je što sam ostavio igrače na cedilu u poslednjih 20 minuta. Tokom cele utakmice govorili smo da ćemo biti svi za jednoga, jedan za sve, ali desio se taj trenutak. Najbolje što sam mogao je da pravim faul na 16 metara, sudija je krenuo da mi da žuti karton, ali na pritisak igrača Irske i reakciju pomoćnika dao mi je crveni. Mislim da to nije bilo za isključenje, ali da to nisam uradio verovatno bi bilo 'jedan na jedan', a ne mogu da kažem da oni ne bi postigli gol. Najbitnije je da su igrači izdržali - rekao je Maksimović posle meča.

Gol koji snove pretvara u javu! Nema više paučine na irskoj mreži, a za to se pobrinuo Aleksandar Kolarov! (VIDEO)

Ipak, njegovi saigrači su uspeli da odbrane pobedu i da dođu u situaciju da još jednim trijumfom u naredna dva meča obezbede direktan plasman na Mundijal u Rusiju.

foto: Reuters

- Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Velika tri boda. Ovo smo priželjkivali, nismo hteli mnogo da pričamo pre utakmice. Bili smo koncentrisani na meč, znali smo da će pokušati na prekide i duge lopte. Najbitnije je da kada smo spustili loptu i postigli smo gol. Tto je naša igra, tako treba da igramo - dodao je Maksimović.

BONUS VIDEO: SITNA, ALI DINAMITNA: Žgoljava štreberka isprepucala tajlandske boksere!

(Espreso.co.rs / Izvor: B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.