NAVIJAČI NEKA PIŠU ŠTA HOĆE! Emotivna ispovest Ognjena Ožegovića koju Grobari moraju da čuju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Beta/Dado Đilas

NE DAJ SE, MALI!

NAVIJAČI NEKA PIŠU ŠTA HOĆE! Emotivna ispovest Ognjena Ožegovića koju Grobari moraju da čuju! (FOTO) (VIDEO)

- Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski 5:0. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali...

Objavljeno:

Od kada se pojavio u Partizanu, napadi na njegovu ličnost nikako da prestanu. Ognjen Ožegović, momak koji je na društvenim mrežama napravio nekoliko grešaka u prošlosti (slikao se sa obeležjima Crvene zvezde), dočekan je na krv i nož u svom novom klubu.

Grobari očigledno ne praštaju takve greške, pošto su u subotu na prijateljskoj utakmici u Zemunelu razvili transparent: Kad vidiš Grobare spusti glavu dole, na slavi sa nama , ovo nisu tvoje boje!

GROBARI NE PRAŠTAJU OŽEGOVIĆU PROŠLOST: Brutalan transparent ga dočekao u Zemunelu! (FOTO)

Zvanično saopštenje Grobara! Njihov stav o Ožegoviću je sada sasvim jasan! (FOTO)

Sam igrač se odmah potom oglasio na Instagramu, ali osećao je da je ostao nedorečen, pa je u novoj izjavi za Sportski žurnal objasnio svoju navijačku pripadnost, a pričao je i o svojim ciljevima u novom taboru.

foto: Dado Đilas/Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Znao sam da će biti tako, možda ne u ovoj meri, ali bio sam spreman da istrpim jer odavno sam želeo da dođem u Partizan. Znate da sam kao dete već bio u Partizanu? - počeo je Ožegović, a zatim detaljnije opisao situaciju iz 2007. godine:

- Bilo mi je jako teško, preteško, kad sam video transparent. Pokušavam da shvatim da je sve cena onoga što želim. Razumem navijače, dao sam im povod - istakao je za Žurnal.

- Otac mi je ispunio rođendansku želju i 2007. doveo u Beograd na utakmicu Partizan – Zrinjski 5:0. Bio je to poklon za rođendan, ustvari prvi deo poklona, drugi, želeo sam da se slikam sa fudbalerima Partizana. Prespavali smo u Beogradu i sutradan otišli u Zemunelo, ali portir na rampi nije hteo da me pusti unutra. Molio sam, preklinjao, nije hteo ni da čuje. Verovao sam da ću možda sutradan imati više sreće, ali ponovo je radio isti čovek... Pošto nije hteo ni da čuje, rekao sam da hoću da treniram u Partizanu i tri meseca sam bio sa dečacima 1994. koje je tada trenirao Zvonko Popović...

Grobari, evo zašto je Ognjen Ožegović IDEALNO POJAČANJE za Partizan! (FOTO) (VIDEO)

A, onda, rekao je nešto što bi moglo da odzvoni u glavma svih Grobara, nešto što bi svi oni trebalo da čuju, kako bi možda razbili predrasude o ovom emotivnom momku.

- U reprezentaciji sam bio najsrećniji kada smo osvojili titulu prvaka Evrope do 19 godina, a u klubu kad sam potpisao za Partizan! Ali stvarno! Iskreno to kažem. Možda će i ovo naići na različite komentare, ali govorim to iz srca. Mogu navijači da pišu šta hoće, živim za pobedu Partizana u kojoj ću imati udeo - poručio je novi napadač Parnog valjka.

ŠAMPION, LJUDINA, GOSPODIN! Srbija je bila na ivici ambisa, a onda je Grbić pokazao ko je i šta je! (FOTO)

Naša topla preporuka Grobarima je da sačekaju i vide kako će ovaj momak igrati u njihovom dresu, jer to je njegov posao, a ne bi trebalo da predstavlja preteranu važnost za koga navija... Pa, koliko puta smo u svetu, pa i Srbiji videli da je neko promenio jedan tabor najljućim rivalskim?!

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.