MUSLIN PRAVI JEDNU PROMENU PRED IRCE: Za njih je to poslednja šansa, biće veoma teško! (FOTO)
Foto: EPA/Andrej Cukić

SREĆNO, ORLOVI

MUSLIN PRAVI JEDNU PROMENU PRED IRCE: Za njih je to poslednja šansa, biće veoma teško! (FOTO)

Srbija trenutno ima 15 bodova, dva više od protivnika s kojim se sastaje u utorak, pa se očekuje izuzetno teška utakmica

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije je otputovala u Dablin gde će u utorak od 20.45 igrati možda i odlučujući duel u kvalifikacijama za Mundijal.

- Nalazimo se u dobrom periodu, poslednja utakmica je pokazala da smo u dobroj formi. Nemamo povređenih igrača, što je bio slučaj pred meč sa Moldavijom. Rukavina je imao problema sa povredom, ali se oporavio, spreman je i konkuriše za mesto u timu - rekao je Muslin.

PRAVA ISTINA O BRAĆI MILINKOVIĆ SAVIĆ I GRUJIĆU: Muslinov oštar odgovor za Sergeja i objašnjenje šta se desilo u mladoj reprezentaciji!

Srbija trenutno ima 15 bodova, dva više od protivnika s kojim se sastaje u utorak, pa se očekuje izuzetno teška utakmica.

foto: EPA/Andrej Cukić

- Znamo da će biti vrlo teško jer je to za njih možda i poslednja šansa. Za nas je veoma važna i siguran sam da ćemo dati sve od sebe jer praktično možemo da rešimo plasman u Rusiju - dodao je selektor. On je istakao da ne bi bio zadovoljan remijem.

ŠAMPION, LJUDINA, GOSPODIN! Srbija je bila na ivici ambisa, a onda je Grbić pokazao ko je i šta je! (FOTO)

- Držali bismo njih na dva boda, ali bi nam se drugi približili. Ne kažem da bi nerešen rezultat bio loš, međutim, pobeda bi nas ozbiljno približila Rusiji - zaključio je Muslin i potvrdio da se među stative vraća Vladimir Stojković.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.