PRAVA ISTINA O BRAĆI MILINKOVIĆ SAVIĆ I GRUJIĆU: Muslinov oštar odgovor za Sergeja i objašnjenje šta se desilo u mladoj reprezentaciji!
Foto: Filip Plavčić

Selektor otvoreno

PRAVA ISTINA O BRAĆI MILINKOVIĆ SAVIĆ I GRUJIĆU: Muslinov oštar odgovor za Sergeja i objašnjenje šta se desilo u mladoj reprezentaciji!

Selektor Srbije je govorio o problemima koji su iznenada nastali na ovom okupljanju seniorske i mlade selekcije Srbije

Objavljeno:

Srbija je pobedom nad Moldavijom napravila veliki korak ka plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji sledeće godine.

Međutim, ovo okupljanje nacionalnih timova Srbije obeležili su i određeni incidenti i neprijatna dešavanja, po prvi put od kada je selektorsku palicu seniorskog tima preuzeo Slavoiljub Muslin.

Đorović i Grujić u epicentru SKANDALA! Vezista Liverpula udaljen iz reprezentacije?! (FOTO) (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

Najpre je došlo do incidenata u mladoj reprezentaciji, čiji je selektor postao njegov pomoćnik Goran Đorović, a fudbalsku javnost je iznenadila informacija da je odstranio iz tima golmana Vanju Milinkovića Savića i igrača Marka Grujića.

FRKA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Selektor izbacio najboljeg golmana iz tima! (FOTO)

O tom incidentu se oglasio i selektor seniorskog tima, koji je za "Žurnal" ispričao koja je prava istina.

foto: Fonet

- Grujić je već ranije napustio pripreme, pred meč sa Gibraltarom. Ni reči nije bilo o navodnoj nedisciplini. Imao je problema i kad se pojavio na okupljanju, jednostavno, nije mogao na teren i zato je dobio dozvolu da ode ranije. I Grujić je u grupi fudbalera, koje ćemo polako uvoditi u seniorski tim. Zato očekujem da bude spreman već za naredno okupljanje, nijedan nesporazum nemamo sa tim momkom - ispričao je Muslin, a onda se osvrnuo i na mladog golmana Torina.

- Vanju smo odstranili iz ekipe, zbog nediscipline. Preko takvog ponašanja nećemo da pređemo, pravila ponašanja moraju da se poštuju i tu nema popusta. U dogovoru sa ljudima iz vrha saveza, naravno, uz amin selektora Gorana Đorovića, odlučuli smo da ga odstranimo iz tima.

foto: Dado Đilas

Reagujte dok nije kasno!!! Ako se ovo dogodi, Srbija će zamrzeti i Muslina, i Kokezu i fudbal! Ništa neće moći da ih spasi navijačkog gneva! (FOTO) (VIDEO)

U nedelju se pojavila i šokantna informacija da je rođeni brat mladog golmana i jedan od najboljih vezista svoje generacije Sergej Milinković Savić na meti crnogorske reprezentacije, jer ne dobija pozive u seniorski srpski nacionalni tim.

Kežman otklonio svaku dilemu oko nacionalnog dresa koji će SMS nositi! (FOTO) (VIDEO)

foto: AP

- Svako ide gde mu je bolje. Ako Milinković-Savić oseća da ne treba da igra za Srbiju, onda ne bih imao šta da dodam na tu temu - oštro je poručio selektor Srbije.

Podsećamo da se tokom dana oglasio i menadžer Sergeja, Mateja Kežman, koji je umirio javnost rekavši da njegov štićenik želi da igra samo za Srbiju.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.