Šok u Finskoj, prekid na Maksimiru! Furija oduvala Azure, a Vels čeka svoju šansu za plasman na Mundijal! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Pixabay

kvalifikacije za svetsko prvenstvo u rusiji!

Šok u Finskoj, prekid na Maksimiru! Furija oduvala Azure, a Vels čeka svoju šansu za plasman na Mundijal! (FOTO) (VIDEO)

Borba za Rusiju sve zanimljivija

Objavljeno: 09:15h

Tokom dana igralo se ukupno 9 utakmica evropskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Nekima smeta kiša, ali ne i Mijatu! Mladi as objasnio zašto gotivi padavine! (FOTO)

Pored pobede Orlova nad Moldavijom rezultatom 3:0 i nerešenog rezultata Gruzije i Republike Irske o kojima smo već pisali, igralo se još sedam utakmica, a završeno ih je šest.

Razlog za to su loši vremenski uslovi na Maksimiru, pa je utakmica između Hrvatske i Kosova prekinuta u 20. minutu pri rezultatu 0:0.

U našoj grupi, Vels je pobedio Austriju na domaćem terenu golom Bena Vudburna u 74. minutu i tako je uspeo da se uključi za mesto koje vodi na Svetsko prvenstvo.

Derbi utakmicu odigrali su Španija i Italija, a Španci su bili ubedljivi i slavili su sa 3:0. Golove za Furiju postigli su dva puta Isko i Alvaro Morata.

Španci su se odvojili na prvom mestu grupe G u kojoj su odigrani i mečevi Albanija-Lihtenštajn i Izrael-Makedonija.

Albanci su slavili protiv nejakog Lihtenštajna 2:0, dok su Makedonci iznenadili Izraelce i golom Pandeva u 73. minutu odneli pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Utakmice su igrane i u grupi I, gde je Finska šokirala Island i pobedila rezultatom 1:0, pa je tako odvojila najveće iznenađenje Evropskog prvenstva održanog prošle godine od plasmana na Mondijal.

Ukrajinci su golovima novog fudbalera Borusije iz Dortmunda, Andreja Jarmolenka, sa 2:0 savladali Tursku i usamili su se na čelnoj poziciji kvalifikacione grupe I.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.