Grobari, evo zašto je Ognjen Ožegović IDEALNO POJAČANJE za Partizan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@FKPartizanBG

ESPRESO RAZUVERAVA CRNO-BELE

Grobari, evo zašto je Ognjen Ožegović IDEALNO POJAČANJE za Partizan! (FOTO) (VIDEO)

Bivši fudbaler Zvezde, Voše i Čuke biće više nego savršena zamena za Uroša Đurđevića. Još samo da nam sam igrač to i dokaže...

Objavljeno: 16:00h
Aleksa Radosavljević

Pola jedan ujutru, povratak iz Mađarske sa utakmice Videoton - Partizan. Uroš Đurđević govori novinarima da definitivno napušta crno-bele, a znalo se da je u pitanju Olimpijakos.

Naravno, čim se to saznalo, novinari započinju debatu - kog srpskog napadača dovesti kako bi pokušao da zameni popularnog Đuku, jer stranci ne smeju da se gomilaju, a i ekonomski uslovi za Partizan su bolji ukoliko se radi o domaćem igraču, posebno iz naše lige?

GOTOVO! Partizan ostao bez još jednog košarkaša! (VIDEO)

Jedan od nas rekao je - pa, jedini dostojni naslednik iz naše lige je Ognjen Ožegović.

foto: Dado Đilas

Ostali, tj, oni koji su to čuli, grohotom su se nasmejali, a nećemo napisati šta su/smo rekli, jer ne bi bilo lepo prema ovom mlađanom momku.

Kada se, nekoliko dana kasnije, pojavila informacija da će Ožegović zaista preći u Partizan, u srpskoj javnosti nastao je šok, a posebno među Grobarima koji su, barem na društvenim mrežama, doskorašnjeg igrača Čukaričkog dočekali na nož (onako kako to i rade ti navijači sa društvenih mreža, tamo je lako pljuvati).

KAKO SAMO IGRA SRBIJA! Da li je ovo Uroš Kovačević, ili mi se Vanja Grbić odvez'o? (VIDEO)

A, sve ovo vam pišemo čisto kako bismo stali na stranu mladog napadača, tačnije, kako bismo se malo bavili apologetikom njegovog lika i dela (pa, napadnite nas po društvenim mrežama, a dečka ostavite da igra fudbal).

foto: Dragan Kadić

Zbog čega mislimo da bi Ožegović mogao da bude i više nego dostojna zamena za Đurđevića.

Mislili smo da ovaj dan NIKADA NEĆE DOĆI! Delije, Zvezda je konačno dobila ono što smo svi već dugo čekali! (FOTO)

Prvo, obojica mogu da pokrivaju iste pozicije u timu. Mogu da igraju u samom srcu napada, ali i po boku gde koriste svoju brzinu i korpulentnu građu, kao i zavidnu tehniku.

Drugo, upravo Ožegović je bio zamena za Đurđevića kada je naša omladinska reprezentacija osvojila Evropsko prvenstvo (obojica su operisala po boku, u srcu napada bio je Mitrogol).

Treće, i jednom i drugom je "trejdmark" potez šut makazicama. Naša Superliga dobro pamti golove koje su i jedan i drugi postizali na ovaj način.

Četvrto, dok su bili klinci, i jedan i drugi su branili boje Crvene zvezde, a za Ožegovića je poznato da je rođeni Delija, dok se za Đurđevića tako nešto samo spekuliše (a, vidite kako je igrao prošle sezone).

TRANSFER LETA NA EX-YU PROSTORIMA! Stigla je legenda portugalskog fudbala, navijači neka otvore šampanjac! (VIDEO)

Peto, i Ožegoviču se, kao i Đurđeviću, proricala blistava karijera, a on je na velika vrata morao da dođe zaobilaznim putem. Jedina razlika je u tome što je Ožegović, za razliku od Đuke, igrao u našoj ligi, dok je doskorašnji napadač Partizana "grejao klupu" u raznim Viteseima, Palermima i ostaloj boraniji evropskog fudbala, a u Partizanu je potpuno živnuo i dostigao svoj pun potencijal, pa čak i dres A reprezentacije.

BONUS VIDEO: Košarkaši dobili karikature pred odlazak na Eurobasket


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.