ZNAM KO ĆE DA IGRA! Muslin se oglasio pred Moldaviju: Pobeda nam je važna za samopouzdanje! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

SELEKTOR REALAN

ZNAM KO ĆE DA IGRA! Muslin se oglasio pred Moldaviju: Pobeda nam je važna za samopouzdanje! (FOTO)

Srpski fudbaleri će u subotu od 18.00 na stadionu Partizana dočekati Moldaviju u sedmom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je danas da će motivacija i kvalitet njegovih fudbalera biti presudni u utakmici sa Moldavijom i da su svi spremni za taj duel.

- Naša motivacija i kvalitet će biti presudni. Igrači su dobro raspoloženi, motivisani i koncentrisani. Nemam zamerke. Uigrali smo sve što smo mogli i spremni smo - rekao je Muslin na konferenciji za novinare u Staroj Pazovi.

Srpski fudbaleri će u subotu od 18.00 na stadionu Partizana dočekati Moldaviju u sedmom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

foto: Saša Pavlić Koky

Muslin je naveo da neće menjati formaciju i najavio da će Srbija protiv Moldavije igrati u najboljem trenutnom sastavu.

- Zadovoljan sam ponašanjem i radom igrača. Nemam dilema, imam ekipu u glavi - rekao je Muslin i dodao da će suspendovani Luka Milivojević nedostajati ekipi, ali da su zamene spremne.

DELIJE U ODABRANOM DRUŠTVU! Navijači Crvene zvezde dobili su kompliment od koga će se zacrveneti! (VIDEO)

Selektor je kazao da ne očekuje da će Srbiji biti lako kao u prvoj utakmici u oktobru u Kišinjevu, kada je njegova ekipa pobedila sa 3:0.

foto: Reuters

- Biće malo teže nego tada. Može da odluči to ako budemo brzo dali gol, ali čak i ako uspemo, moraćemo svih 90 minuta da budemo na svom nivou. Imamo kvalitet da pobedimo - rekao je Muslin.

Posle utakmice sa Moldavijom sledi gostovanje Irskoj u Dablinu.

FRKA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Selektor izbacio najboljeg golmana iz tima! (FOTO)

- Svaka dobra utakmica daje samopouzdanje za sledeću. Igraćemo protiv ekipe koja sa nama deli prvo mesto tako da nam je veoma važna pobeda nad Moldavijom uz dobru i kvalitetnu igru - kazao je Muslin.

Kapiten reprezentacije Branislav Ivanović rekao je da će utakmica protiv Irske možda biti i najvažnija u istoriji, ali da niko u ekipi ne sme da razmišlja o njoj pre Moldavije.

foto: Saša Pavlić Koky

- Utakmica protiv Irske će biti možda i najvažnija u skorijoj istoriji. Ali, ima vremena, razmišljaćemo o njoj posle Moldavije. Naviknuti smo da igramo sa pritiskom, znamo da se nosimo sa tim. Glava mora da nam bude samo na utakmici protiv Moldavije - rekao je Ivanović.

Po njegovim rečima, Srbija mora da bude oprezna protiv Moldavije i ne sme da ponavlja greške kao u prvoj utakmici protiv te ekipe.

Prvo Nole, a sada i on! Srbija dodatno oslabljena pred Dejvis kup duel sa Francuzima!

- Ako želimo da pobedimo Moldaviju, moramo da se setimo prvih 20 minuta kod njih, kada su bili veoma opasni i imali nekoliko izglednih šansi. Sebi ne smemo više da dopustimo takve greške. Potrebno je da pobedimo sa dobrom igrom kako bismo - rekao je Ivanović.

foto: Reuters

On je istakao da se njegova ekipa sprema kao da je svaka utakmica odlučujuća, a naveo je da ne želi da prida veliki značaj greškama odbrane u prethodnim duelima.

- Mi smo ekipa koja igra napadački fudbal i uvek želimo gol više. Zbog takve igre su nam takvi i rezultati. Greške ćemo probati da eliminišemo, ali je najvažnija pobeda - kazao je Ivanović.

Srbija posle šest kola vodi na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva.

BONUS VIDEO: Slavoljub Srnić sa tužnim izrazom lica posle Večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.