BEŽANIJA SA KARAĐORĐA! Vojvodina ponovo ostala bez glavnog finansijera! (FOTO)
Foto: Printscreen/Arena Sport 1

PUČE LJUBAV

BEŽANIJA SA KARAĐORĐA! Vojvodina ponovo ostala bez glavnog finansijera! (FOTO)

Mnogim navijačima novosadskih Lala će se veoma svideti ova vest, pošto je jaz između njih i visokog klupskog funkcionera bio sve veći i veći

Objavljeno:

Predsednik Nadzornog odbora i glavni finansijer Vojvodine Dragoslav Vuković podneo je ostavku na sve funkcije u novosadskom superligašu.

Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine i glavni finansijer "lala" odlučio je da podnese ostavku na sve funkcije u novosadskom superligašu.

foto: Beta / Dragan Gojić
foto: Beta / Dragan Gojić

- Poštovani navijači Vojvodine i predstavnici sportske javnosti, Povodom događaja koji su se zbili na nedavnoj prvenstvenoj utakmici između Vojvodine i Spartaka u Novom Sadu, kada je deo publike izrazio svoje ogromno nezadovoljstvo, kako zbog rezultata samog meča, tako i zbog načina na koji se rukovodi fudbalskim klubom Vojvodina, obaveštavam vas da sam danas podneo ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora kluba. Koristim ovu priliku da se zahvalim onom delu javnosti koji je verovao u moju viziju i plan koji sam imao za ozdravljenje fudbalskog kluba Vojvodine - navodi se na zvaničnom sajtu.

Inače, publika na "Karađorđu" je tokom prošlonedeljnog duela sa Spartakom, koju su Novosađani izgubili 5:0, uzvikivala "Uprava napolje" što je Vuković i poslušao.

BONUS VIDEO: Nikola Bulatović za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.