Tadić i Nastasić znaju šta je potrebno za dobar rezultat reprezentacije u naredna dva meča! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

orlovi lete po dve pobede!

Tadić i Nastasić znaju šta je potrebno za dobar rezultat reprezentacije u naredna dva meča! (FOTO) (VIDEO)

Fudbaleri Srbije odgiraće dve utakmice u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji i to protiv Moldavije na stadionu Partizana i Republike Irske u Dablinu

Objavljeno:

Srpski fudbaler Dušan Tadić rekao je da je reprezentacija postala pravi tim i da svako radi svoj posao, i pohvalio je atmosferu za koju je rekao da nikad nije bila bolja.

ZAGREVANJE ZA EUROBASKET - predstavljamo grupu B: Jaka Litvanija, nepredvidiva Italija i borba do poslednjeg daha za prolaz! (FOTO) (VIDEO)

- Ponašamo se kao tim, svako radi svoj deo posla i tako svako dolazi do izražaja. Najbitnije je da pobedimo, ne toliko ko će da da gol i da ih namešta. Atmosfera je super, nikad nije bila bolja - rekao je Tadić novinarima u Staroj Pazovi.

foto: Dado Đilas

Srbija će 2. septembra dočekati Moldaviju u Beogradu, a potom tri dana kasnije gostovati Irskoj u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)

Tadić je naveo da utakmica protiv Moldavije mora maksimalno ozbiljno da se shvati ako Srbija namerava da pobedi.

- Koncentrisani smo na Moldaviju jer nam je prevashodni cilj da njih pobedimo i tek onda ćemo razmišljati o Ircima. Biće teško i protiv Iraca - rekao je Tadić.

On je dodao da bi bilo odlično da Srbija što pre postigne gol protiv Moldavije, ali je pozvao na strpljenje.

- Treba biti strpljiv, ne nervozan. Treba da kucamo na vrata i što pre probamo da damo gol. Ako se to ne desi, onda moramo da budemo strpljivi jer samo tako možemo do pobede - naveo je krilni fudbaler Sautemptona.

ZVANIČNO - ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN: Odmah je rekao koga bi voleo da crno-beli dovedu do kraja prelaznog roka! (FOTO) (VIDEO)

Po njegovim rečima, reprezentativci Srbije su navikli na pritisak.

- Navikli smo na pritisak, profesionalci smo i to je sasvim normalno. Nama i treba tako nešto, volimo to. Moramo da se maksimalno koncentrišemo. Ako damo 100 odsto, pobedićemo oba protivnika - rekao je Tadić.

foto: Dado Đilas

Dušan Tadić je pohvalio uspeh Crvene zvezde i Partizana koji su ostvarili plasman u grupnu fazu Lige Evropa.

- Dobro je zbog fudbala i atmosfere. Drago mi je i bitno je da to ponavljaju iz godine u godinu - rekao je Tadić.

CRNO-BELI SRCE BRAZILCA: Samo tri Evertonove reči su bile dovoljne da Grobari odlepe od sreće! (FOTO)

Odbrambeni fudbaler srpskog nacionalnog tima Matija Nastasić rekao je da je reprezentacija maksimalno koncentrisana samo na utakmicu sa Moldavijom.

- Favoriti smo i naravno idemo na pobedu. Ali, neće biti lako, moraćemo da od početka budemo maksimalno motivisani i brzo dati gol kako bismo olakšali sebi posao - rekao je Nastasić.

foto: Reuters

On je naveo da Srbija zna kvalitete narednog protivnika, od koga očekuje da se brani i čeka šansu iz kontranapada, tako da je pozvao na maksimalan oprez.

- Ovakve utakmice su nam pravile velike probleme prethodnih godina i zato moramo da budemo koncentrisani od prvog minuta - dodao je štoper nemačkog Šalkea.

foto: Dado Đilas

Prema njegovim rečima, atmosfera u ekipi je fenomenalna, kao što je bila tokom celih kvalifikacija i da će tako i ostati.

Nastasić je rekao da neće biti problema ako igrači poštuju ono što selektor Slavoljub Muslin traži od njih.

- Sve zavisi od nas, u dobroj smo poziciji i to treba da iskoristimo. Moramo da igramo kao ekipa, svi zajedno da napadamo i svi zajedno da se branimo jer samo tako možemo da uspemo - rekao je Nastasić.

foto: Dado Đilas

On je istakao da ne razmišlja o utakmici koju će Irska igrati protiv Gruzije i da srpski fudbaleri na taj duel ne bi trebalo da obraćaju pažnju.

SRBIJA JE SR***E: Nezahvalni Ajzea Ostin najstrašnije ispljuvao zemlju koja ga je vratila u košarku! (FOTO)

Nastasić je kazao da je maksimalno spreman na početku sezone i da je sve u najboljem mogućem redu.

Srbija posle šest kola zauzima prvo mesto u svojoj grupi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa šest bodova, koliko ima i Irska, a slede Vels i Austrija sa po osam, Gruzija sa tri i Moldavija sa dva.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.