ZVANIČNO - ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN: Odmah je rekao koga bi voleo da crno-beli dovedu do kraja prelaznog roka! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1/Dado Đilas

za jaču levu stranu terena!

ZVANIČNO - ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN: Odmah je rekao koga bi voleo da crno-beli dovedu do kraja prelaznog roka! (FOTO) (VIDEO)

U redove kluba iz Humske stigao je na jednogodišnju pozajmicu

Objavljeno: 15:18h

Fudbalski klub Partizan predstavio je novo pojačanje.

ZAGREVANJE ZA EUROBASKET - predstavljamo grupu B: Jaka Litvanija, nepredvidiva Italija i borba do poslednjeg daha za prolaz! (FOTO) (VIDEO)

U klub iz Humske zvanično je došao Nemanja Antonov, levi bek šampionske generacije Orlića sa Novog Zelanda.

On je stigao na jednogodišnju pozajmicu iz Grashopersa i pojačaće konkurenciju uz levu aut liniju crno-belih gde Partizan od igrača još ima Nemanju Miletića i Mohameda El Monira.

CRNO-BELO SRCE BRAZILCA: Samo tri Evertonove reči su bile dovoljne da Grobari odlepe od sreće! (FOTO)

Nemanja Antonov rekao je da je zadovoljan što je konačno došao u Partizan:

- Prezadovoljan sam, znam šta se očekuje očekuje od mene. Znam gde sam došao i nadam se da ću opravdati očekivanja. Čim sam dobio informaciju da je Partizan zainterersovan za mene odmah sam hteo da dođem. Bilo je potrebno deset dana pregovora. Osnovni motiv je to što je Partizan veliki klub i što ovde želim da osvajam trofeje -rekao je Antonov po dolasku.

OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)

Antonov je istakao da bi voleo da Partizan u finišu prelaznog roka dovede i Sašu Zdjelara:

Navijala je za Olimpijakos protiv Partizana, a sad je postavila pitanje Vučeliću! Zbog odgovora je nastao opšti smeh u studiju! (VIDEO)

- Čuo sam da postoji mogućnost da dođe Zdjelar. Radovao bih se da se to desi - rekao je Antonov i dodao da je upoznat sa kvalitetima protivnika Partizana u Ligi Evrope, ekipe Jang Bojsa:

Ne interesuje nas što ga vi želite, mi ga ne puštamo: Partizanu propala još jedna opcija za Đurđevićevu zamenu!

- Upoznat sam sa kvalitetom Jang Bojsa. To je dobra ekipa koja se ne sme potceniti. Oni su domaćinska ekipa, igraju na veštačkoj travi - zaključio je Antonov.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.