OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Već ga zovu ubica

OLIMPIJAKOS PREDSTAVIO ĐURĐEVIĆA: Nismo sigurni da će se Grobarima dopasti njegov gest kad je obukao crveno-beli dres! (FOTO)

Novi napadač crveno-belih iz Pireja je potpisao četvorogodišnji ugovor

Objavljeno: 15:19h

Sve je sada postalo i zvanično! Uroš Đurđević je predstavljen kao novi član Olimpijakosa.

CRNO-BELO SRCE BRAZILCA: Samo tri Evertonove reči su bile dovoljne da Grobari odlepe od sreće! (FOTO)

Doskorašnji napadač Partizana potpisao je pred novinarima četvtorogodišnji ugovor, a crno-belima će pripasti 2,5 miliona evra uz 15% od naredne prodaje.

ZVANIČNO - ANTONOV POTPISAO ZA PARTIZAN: Odmah je rekao koga bi voleo da crno-beli dovedu do kraja prelaznog roka! (FOTO) (VIDEO)

- Dobro znam koliko je grupna faza Lige šampiona izazovno takmičenje, ali mi imamo dobar tim i daćemo sve od sebe - rekao je Đurđević na promociji.

Ne interesuje nas što ga vi želite, mi ga ne puštamo: Partizanu propala još jedna opcija za Đurđevićevu zamenu!

On je odmah posle promocije obukao crveno-beli dres i pozirao pokazujući rukom prema grbu, a ne znamo kako će se to dopasti Grobarima, jer je poznato da je Olimpijakos bratski klub sa najvećim rivalom, Crvenom zvezdom, a uz to i nedavno je izbacio baš Partizan iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

Navijala je za Olimpijakos protiv Partizana, a sad je postavila pitanje Vučeliću! Zbog odgovora je nastao opšti smeh u studiju! (VIDEO)

- Veoma sam srećan što sam ovde. Znam dobro gde sam došao. Olimpijakos je ogroman klub. Daću sve od sebe ne bi li usrećio naše navijače - dodao je Đurđević.

Inače, njega su naše grčke kolege već prozvale "Ubica".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.