NE JEDNA, VEĆ DVE BOMBE! Dijego Kosta ide u Atletiko, ali će do tada igrati u Engleskoj! Ne u Čelsiju... (VIDEO)
Foto: AP

LUDA VEST

NE JEDNA, VEĆ DVE BOMBE! Dijego Kosta ide u Atletiko, ali će do tada igrati u Engleskoj! Ne u Čelsiju... (VIDEO)

Želeo je u Tjanđin za ogroman novac, ali Čelsi mu nije dozvolio da ide, kako su se borili za titulu u Engleskoj, a Košta je bio njihov najbolji strelac, a sada...

Objavljeno:

Dijego Košta je u januaru tekuće godine razočarao stručni štab i upravu Čelsija, kada je zatražio od kluba da ga pusti da se preseli u Kinu. Želeo je u Tjanđin za ogroman novac, ali Čelsi mu nije dozvolio da ide, kako su se borili za titulu u Engleskoj, a Košta je bio njihov najbolji strelac.

To je dovelo do potpunog prekida odnosa između Kontea i brazilskog napadača, pa je Italijan sms-om saopštio Košti da od naredne sezone neće računati na njega. Napadač više i ne trenira sa Čelsijem, na odmoru je od završetka minule sezone, a karijeru želi da nastavi u samo jednom klubu, voljenom Atletiko Madridu.

Ipak, "Jorgandžije" su pod zabranom transfera, pa će Košta na prelazak u redove tima Dijega Simeonea morati da sačekao do januaru. Sada je pronađeno rešenje, Atletiko se dogovorio sa "Plavcima", otkupuće Koštin ugovor za 45 miliona evra, plus 20 miliona u vidu raznih bonusa. Ali tu nije kraj. Naime, Košta će se najpre preseliti u redove Evertona na pozajmicu do januara, kako bi održavao formu pre povratka u Madrid.

BONUS VIDEO: Baklja Delija umalo da pogodi voditeljku Jovanu Guzijan, Srđana Plavšića i Mihaila Ristića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.