BAMBI JE OPET KOD KUĆE: Hteo sam da se vratim u najboljim godinama, a ne na zalasku karijere!
Foto: Printscreen/Video/Kurir

predstavljeno pojačanje

BAMBI JE OPET KOD KUĆE: Hteo sam da se vratim u najboljim godinama, a ne na zalasku karijere!

Sportski direktor Ivica Iliev je rekao da je glavni razlog povratka to što je Partizan veliki evropski klub

Objavljeno: 17:26h

Najveće pojačanje ovog prelaznog roka u Humskoj je predstavljeno! Zoran Tošić je od ponedeljka novi član Partizana, u koji se vratio posle godina provedenih u inostranstvu.

Popularni Bambi je potpisao ugovor na tri godine i zadužio dres sa brojem 7, za razliku od 17 koji je nosio u prethodnom svom boravku u Humskoj pre 8 i p godina.

Ono što je interesantno jeste da kako sam kaže da mu pre dva meseca nije ni palo na pamet da bi mogao da se vrati u Humsku, ali da ga je razgovor sa Ivicom Ilievim uverio da je to prava stvar za njega.

foto: Printscreen/Video/Kurir

- Iskreno do poziva direktora nisam ni razmišljao da se vratim, ali njegova energija i želja su presudili kod mene, ali i ono što partizan nosi. Nadam se da ću ga ubediti da je doveo pravog igrača - poručio je Bambi, a Iliev se nadovezao.

- On je bio san, mašta i nešto što svaki ljubitelj fudbala, a ne samo navijač Partizana nije mogao ni da zamisli. Do juče smo bili u blatu a sada na evropskim visinama. Njegov dolazak pokazuje kako ovaj klub funkcioniše - evropski.

Iskusni srpski reprezentativac je istakao da mu je glavni motiv bilo to što je želeo da u voljenom klubu ponovo igra kada bude bio u najboljim godinama.

foto: Reuters

- Moj osnovni razlog je bio da dođem u najboljim godinama, a ne na zalasku karijere kada ne mogu da dam svoj maksimu i to sam rekao direktoru i to je motiv što sam se vratio - rekao je Tošić, a na to se oglasio i Ivica Iliev koji je rekao da je Partizan na ovaj način pokazao koliko je veliki klub.

- Glavni razlog što je Zoran Tošić je to što je Partizan veliki evropski klub i to je bila vizija svih i mi je polako ostvarujemo. Došao je da ostvari velike stvari sa Partizanom da bude deo Evrope i da ostvarimo istorijski uspeh u toj Evropi - rekao je Iliev.

Tošić je već jednom u prethodnom mandatu sarađivao sa sadašnjim trenerom Miroslavom Đukićem.

- Imao sam priliki da sarađujem s trenerom i u mladoj i u A reprezentaciji i u klubu. Saigrače poznajem, a i svih ovih godina dok sam igrao u inostranstvu sam pratio igre i rezultate. Moja fizička sprema je na zavidnom nivou, radio sam individualnom nivou.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.