SAD ĆE GA GROBARI VOLETI JOŠ VIŠE: Mitrogol poručio ko je idealna zamena za Đurđevića! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

okupila se reprezentacija!

SAD ĆE GA GROBARI VOLETI JOŠ VIŠE: Mitrogol poručio ko je idealna zamena za Đurđevića! (FOTO) (VIDEO)

Bivši fudbaler Partizana govorio je na okupljanju reprezentacije za Espreso o zanimljivim temama

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

ESPRESO ANALIZA: Loš teren, umor, emotivno pražnjenje! Šta je dobila Zvezda, a šta Partizan u derbiju?! (FOTO) (VIDEO)

Izabranike Slavoljuba Muslina očekuju dueli sa Moldavijom i Republikom Irskom, a mi smo ovu priliku iskoristili da porazgovaramo sa Aleksandrom Mitrovićem.

- Slede nam dve izuzetno teške i važne utakmice. Prva utakmica protiv Moldavije je najvažnija, bitno je da se uđe dobro i da se zabeleži pobeda koja će nam olakšati duel protiv Irske - rekao je Aleksandar Mitrović.

foto: AP

Napadač Njukasla bio je strelac trećeg gola u pobedi svog tima protiv Vest Hema, a kaže da za reprezentaciju nije bitno ko će da postigne pogodak dokle god se pobeđuje:

- Nadam se da ću postići gol, ali najbitnije je da ekipa igra dobro i da se dobije utakmica - reči su bivšeg napadača Partizana i Anderlehta.

foto: Reuters

Mitrović prati dešavanja u srpskom fudbalu, a rekao je i ko bi po njemu mogao da nadoknadi eventualni odlazak Uroša Đurđevića iz kluba:

- Pratim Partizan, gledao sam i derbi i evropske utakmice. Liga Evrope je veliki uspeh, mada sam ja očekivao da će se crno-beli plasirati u Ligu šampiona. Odlazak Đurđevića ne bi trebao da bude problem za Partizan, jer crno-beli imaju odličnog igrača koji može da ga zameni, u pitanju je mladi Đorđe Jovanović. Ja sam odradio nekoliko treninga na početku sezone sa igračima Partizana i Jovanović se tu pokazao kao neko na koga može ozbiljno da se računa. Mlad je i željan igre, ako dobije šansu mislim da će da je iskorsti - nahvalio je talentovanog napadača Partizana Mitrović.

foto: partizan.rs

U poslednje vreme dosta se priča o odlasku Mitrovića iz Njukasla, napadač reprezentacije Srbije kaže da je sve otvoreno do poslednjeg dana prelaznog roka:

- Sve je otvoreno, ništa neću znati do kraja prelaznog roka. Videćemo šta će biti - rekao je Mitrović.

Navijači engleskog premijerligaša obožavaju napadača reprezentacije Srbije i on sa njima ima poseban odnos. Uporedio je za kraj Mitrović navijače u Engleskoj sa Grobarima.

NEMA VIŠE TOTALNE ANESTEZIJE NA ESPRESO SPORTU: Prijović nam je otkrio zašto moramo da promenimo naslove za njegove golove! (VIDEO)

- Drugačije je navijanje i sve je drugačije. Lepo je igrati u Engleskoj kada na svaku utakmicu dođe 20 hiljada ljudi, ali ja sam dete Partizana, odrastao sam u klubu i Grobari će uvek imati posebno mesto u mom srcu - zaključio je Aleksandar Mitrović.

Srbija će dočekati Moldaviju na stadionu Partizana u subotu 2. septembra od 18 časova, dok će utakmicu protiv Republike Irske odigrati u utorak 5. septembra od 20:45.

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso na okupljanju reprezentacije

(Ž.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.