OKUPILI SE ORLOVI: Muslinova specijalna dobrodošlica za Ljajića i Tadića! Priključen i Tošić! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Espreso

U nove pobede

OKUPILI SE ORLOVI: Muslinova specijalna dobrodošlica za Ljajića i Tadića! Priključen i Tošić! (FOTO) (VIDEO)

Naši najbolji fudbaleri kreću sa spremanjem napada na Moldavce i Irce

Objavljeno: 14:01h

Fudbalska reprezentacija Srbije okupila se u Staroj Pazovi za predstojeće mečeve koji je očekuju u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine protiv Moldavije i Republike Irske.

Selektor Slavoljub Muslin je svakog od igrača dočekivao na ulazu u srpsku "kuću fudbal" i sa svakim od njih je progovorio nekoliko reči, pre nego su otišli na presvlačenje i oblačenje opreme državnog tima.

foto: Espreso

Posebno je bio interesantan dolazak Adema Ljajića koji je posle dužeg vremena ponovo u nacionalnom timu i selektor je još na konferenciji na kojoj je saopštio spisak rekao da dosta očekuje od njega u ovoj pripremnoj akciji.

foto: Espreso

- Dobrodošao, odavno te nisu videli pa si svima najinteresantniji. Čestitam na golu za Torino -.poručio je selektor Ljajiću, dok je Tadić stigao među poslednjima, pa je zato Muslin rekao:

- Kažu da najbolji uvek stižu poslednji.

foto: Espreso

Selektor je na okupljanju otkrio novinarima i da je naknadno priključen i Zoran Tošić jer je u međuvremenu pronašao klub, i da je on važan deo ove grupe igrača.

Podsećamo da se na spisku selektora Srbije nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković (Notingem Forest), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Arhus), Marko Dmitrović (Eibar). Odbrana: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Konja), Stefan Mitrović (Gent), Nikola Maksimović (Napoli), Matija Nastasić (Šalke), Aleksandar Kolarov (Roma), Uroš Spajić (Anderleht), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal). Sredina terena: Nemanja Radoja (Selta), Ljubomir Fejsa (Benfika), Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Matić (Mančester Junajted), Nemanja Gudelj (Tijanđin Teda), Nemanja Maksimović (Valensija). Napad: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (HSV), Adem Ljajić (Torino), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Andrija Pavlović (Kopenhagen), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Aleksandar Prijović (PAOK).

foto: Espreso
foto: Espreso

Reprezentacija Srbije 2. septembra dočekuje Moldaviju, a tri dana kasnije se u Dablinu sastaje sa Ircima.

foto: Espreso
foto: Espreso

Posle šest kola D kvalifikacione grupe Srbija je prva na tabeli sa 12 bodova, koliko ima i Republika Irska uz slabiju gol razliku u odnosu na "orlove, Vels i Austrija imaju po osam, Gruzija tri, a Moldavija dva.

foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso
foto: Espreso

BONUS VIDEO: Izjava Mitra Mrkele posle 155. večitog derbija

(Ž. Sokić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.