Đurđević ne zna u koji klub prelazi posle derbija i kaže da je i dalje igrač Partizana! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

izjava posle derbija

Đurđević ne zna u koji klub prelazi posle derbija i kaže da je i dalje igrač Partizana! (VIDEO)

Verovatno poslednji meč u crno-belom dresu odigrao je Uroš Đurđević koji je pred selidbom u grčki Olimpijakos

Objavljeno: 21:53h

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova 155. večiti derbi.

ŠOK, NEVERICA, SRAMOTA: Delije i Grobari, kako ste mogli ovo da dozvolite?! Ni sanjali nismo u četvrtak da će se ovo desiti! (FOTO)

Crveno-beli su imali više šansi za gol u prvom poluvremenu, konkretno prečka Pešića, i šansa Boaćija pri kojoj je lopta odskočila o busen trave i sprečila veoma dobru priliku za ekipu Vladana Milojevića. U drugom poluvremenu, najbolju priliku u drugom poluvremenu imao je Gelor Kanga na asistenciju Srnića kada je lopta zamalo prošla pored stative.

Bojan Ostojić i drugovi sačuvali su mrežu u još jednom derbiju, i otišli na kratak odmor zbog reprezentativne pauze.

- I mi i oni smo odigrali teške utakmice u četvrtak, mnogo smo se istrošili na tim mečevima, a i sam teren je u lošem stanju gde su igrači mogli da se povrede. Najvažnije je da smo dali sve od sebe - izjavio je posle utakmice štoper crno-belih Ostojić

foto: Dado Đilas

Verovatno poslednji meč u crno-belom dresu odigrao je Uroš Đurđević koji je pred selidbom u grčki Olimpijakos, uveo je golovima u Felčutu Partizan u Ligu Evrope i tako se na pravi način odužio navijačima.

foto: Saša Pavlić Koky

- Dosta teška utakmica, ali to smo i očekivali. Ovo je bio i najrealniji rezultat ovog derbija, umor je postojao na obe strane. Mislim da je ovo poslednja utakmica u Partizanu, ali i dalje sam igrač crno-belih. Što se transfera tiče, prepustio sam to mom menadžeru i ocu da završe. Ja znam za interesovanje Olimpijakosa, za ostale klubove ne znam - rekao je Uroš Đurđević.

NAŠA RANA NE ZARASTA: Snažna poruka Grobara na transparentu, a onda je upaljeno 19 baklji za Demira Jukića! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Grobari zapalili stolice na južnoj tribini posle 155. večitog derbija

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.