AGUERO U KLINČU S OBEZBEĐENJEM I POLICIJOM: Napao redara da spasi navijača! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Fonetap

popio prijavu

AGUERO U KLINČU S OBEZBEĐENJEM I POLICIJOM: Napao redara da spasi navijača! (FOTO) (VIDEO)

On je demantovao da je bilo koga udario, ali sigurno neće dobro proći zbog ovakvog ponašanja

Objavljeno:

Mančester Siti došao je do pobede nad Bornmutom u 97. minutu utakmice, ali bi ta tri boda mogla i te kako da ih skupo koštaju i da ostanu bez prvog napadača Serhija Aguera na određeno vreme.

Nakon što je Rahim Sterling postigao pobedonosni pogodak usledilo je ludo slavlje "građana" sa njihovim navijačima koji su potpuno pali u histeriju, a neki su poskakali u teren da slave sa igračima.

foto: Reuters

Očekivano tada su reaqgovali redari na stadionu i pokušali da obuzdaju pristalice Sitija i da ih vrate na tribinu, a to se nije dopalo Argentincu koji je prema informacijama, ali i prijavi koja je stigla iz policije, napao jednog redara.

On je skočio u zaštitu jednog navijača i s leđa krenuo na redara u pokušaju da izvuče fana iz njegovog zagrljaja, dok neki tvrde da je čak i udario člana obezbeđenja, uz psovke koje je izgovarao.

Reagovala je čak i policija, ali je Kun Aguero i sa njima ušao u verbalni sukob i zato je popio prekršajnu prijavu, a moguće je i da bude suspendovan od strane FA Engleske zbog svog ponašanja na nekoliko utakmica.

On se inače posle meča oglasio na Tviteru rekavši da su optužbe da je udario redara laž i da se na televizijskom snimku sve dobro vidi šta se dogodilo.

BONUS VIDEO: Gelor Kanga o svojim tetovažama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.