TRAVA JE LOŠA, ALI ĆEMO JE IZBEĆI: Đukić otkrio glavnu taktičku zamisao pred duel sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Adria media TV

Taktiziranje ili...?

TRAVA JE LOŠA, ALI ĆEMO JE IZBEĆI: Đukić otkrio glavnu taktičku zamisao pred duel sa Crvenom zvezdom! (VIDEO)

- Nadam se da ćemo videti lep meč. Ušli smo u LE, očekujem evropski fudbal i evropsko ponašanje na tribinama, odnosno da fudbal bude u centru pažnje - istakao je trener crno-belih

Objavljeno:

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da na predstojećem "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde očekuje evropski fudbal i pobedu svog tima. - Mislim da ovaj 155. 'večiti' derbi dolazi u lepom momentu po srpski fudbal, kada su se obe ekipe plasirale u Ligu Evrope. Ne može biti bolji momenat. Euforija je na obe strane, a videćemo ko je bolji u ovom prelepom trenutku. Siguran da ćemo videti jedan evropski spektakl, lepu igru - rekao je Djukić novinarima na stadionu Partizana.

GROBARI, IDE ĐURĐEVIĆ, ALI UMREĆETE OD SREĆE! Partizan dovodi bivšeg napadača Barselone!? (VIDEO)

Crno-beli će gostovati Zvezdi u nedelju u 155. "večitom" derbiju na stadionu "Rajko Mitić" u sedmom kolu Super lige Srbije.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Nadam se da ćemo videti lep meč. Ušli smo u LE, očekujem evropski fudbal i evropsko ponašanje na tribinama, odnosno da fudbal bude u centru pažnje - istakao je trener crno-belih. Djukić je kazao da ekipa nije imala mnogo vremena za odmor posle utakmice sa Videotonom, ali da ne traži izgovore i da želi da pobedi "velikog rivala".

PARTIZAN SVE MOĆNIJI ZA EVROPU! Rasni štoper koga Grobari mesecima čekaju je napokon pred vratima Humske! (VIDEO)

- U derbijima nema prednosti, sve pada u vodu kada dodje derbi. Sve kreće od nule, nema favorita - rekao je Đukić.

On je ocenio da je Zvezda "igra odlično i da je u odličnoj formi". - Mi to pošujemo, ali i mi igramo odlično, mi smo Partizan. Presrećan sam mojom ekipom. Poštujemo ih, ali mi uvek idemo po protivnika, bez obzira što igramo kod njega kući. Želimo da se nametnemo, da vodimo igru i da ih napadnemo - rekao je Đukić.

Upitan o stanju terena na stadionu "Rajko Mitić", Djukić je kazao da će njegova ekipa gledati da izbegne "lošu travu".

Partizan uskoro jači za još jednog ofanzivnog vezistu! (FOTO)

- Vidi se da nije u najboljem stanju, ali na to ćemo se prilagoditi, igraćemo na Tavambu visokim loptama, tako da ćemo izbeći tu lošu travu - rekao je on.

foto: Filip Plavčić

Upitan o dolasku Zorana Tošića u Partizan, istakao je da bi bilo lepo da dođe, ali da će u narednom periodu "videti koliko je to realno". Djukić je rekao da je Uroš Djurdjević i dalje igrač Partizana i da on nema nikakvu informaciju da posle utakmice sa Zvezdom on napušta crno-bele.

Jednom je Zvezdi "oteo" titulu, sada bi i evropsko proleće! Zašto da čekam 90. minut, kad gol može da padne i ranije? (VIDEO)

On je dodao da će predstojeća pauza dobro doći njegovoj ekipi da se odmori i da će do kraja prelaznog roka tim pokušati da se pojača dovodjenjem adekvatnih igrača. Utakmica izmedju Crvene zvezde i Partizana igraće se sutra od 19.00 na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: Vladan Milojević najavljuje derbi

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.