GROBARI, IDE ĐURĐEVIĆ, ALI UMREĆETE OD SREĆE! Partizan dovodi bivšeg napadača Barselone!? (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

ATOMSKA BOMBA!!!

GROBARI, IDE ĐURĐEVIĆ, ALI UMREĆETE OD SREĆE! Partizan dovodi bivšeg napadača Barselone!? (VIDEO)

Tako bar prenose pojedini beogradski mediji...

Objavljeno:

Partizan je očigledno ozbiljno shvatio plasman u Ligu Evrope i dobru grupu koju je sinoć dobio te je rešio da se ozbiljno pojača.

Šampion Srbije vodi pregovore sa Bojanom Krkićem, koji je posle pozajmice u Majncu trenutno u drugom planu u Stouku.

foto: Reuters

Uroš Đurđević verovatno ide u Olimpijakos, a danima sportski direktor Partizana Ivica Iliev najavljuje da će ga zameniti ekstra pojačanje iz inostranstva.

BRUTALNO! Grobari su zatrpali sajt albanskog kluba uvredljivim komentarima, a zbog jednog će Skenderbeg da izgori od besa! (FOTO)

Posao sa Zoranom Tošićem je sinoć završen i kako HotSport ekskluzivno saznaje, zamena za Đurđevića bi trebalo da bude Bojan Krkić koji je ponikao i igrao u Barseloni.

foto: Profimedia

Posle se preselio u Romu, koja ga je pozajmilna jednu sezonu Milanu. Uspeo je napadač srpskog porekla sa španskim pasošem (majka mu je Španjolka Perez, a otac Bojan Krkić bivši igrač) da se vrati u Barsu.

PARTIZAN SVE MOĆNIJI ZA EVROPU! Rasni štoper koga Grobari mesecima čekaju je napokon pred vratima Humske! (VIDEO)

Zbog jake konkurencije se odlučio da ode na pozajmicu u Ajaks. Od leta 2014. godine je član Stouka i proteklih šest meseci posle teške povrede kolena nastupao je za Majnc.

foto: Profimedia

Pod ugovorom je sa Stoukom, a na početku sezone je rezerva i posle dolaska Hesea tražio je da promeni ekipu, kako bi igrao. Partizan je ušao u ozbiljne reazgovore sa Krkićem i rasplet može da se očekuje u naredna dva do tri dana.

U Humskoj očekuju da se posao uspešno završi, ali su i dalje zakopčani, kako bi uspeli u „poslu leta“. Novac je zarađen od prodaje Leonarda i kasa će se dopuniti prodajom golgetera Đurđevića.

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba izjava posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs/Hotsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.