Zvezdan Terzić žestoko odgovorio Vuletiću! I to sa dve rečenice! (FOTO)
Foto: Fonet/Aleksandar Barda

novi sukob

Zvezdan Terzić žestoko odgovorio Vuletiću! I to sa dve rečenice! (FOTO)

Čini se da ovaj put nećemo danima čitati saopštenja iz dva tabora

Objavljeno: 19:29h

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić žestoko je odgvorio na optužbe potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića koji je izjavio da je čelnik crveno-belih fizički nasrnuo na njega.

SRPSKA BRUKA PRED UEFA: Skandal u Monte Karlu! Terzić nasrnuo na Vuletića: "Otkinuću ti glavu"!

Nije se dugo čekao odgovor čelnika Crvene zvezde Zvezdana Terzića na optužbe potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića koji je danas izavio kako je Terzić nasrnuo na njega posle žreba u Monaku uz reči 'da že mu otkinuti glavu'.

SRBI, SPREMITE SE, STIŽEMO! Najezda Albanaca na sajt Partizana, a onda se javio Hrvat i komentarom ih sve ugasio! (FOTO)

- Ko je taj Vuletić? Bavim se Crvenom zvezdom - glasio je odgovor Zvezdana Terzića na pitanje da prokomentariše novonastali skandal.

Da podsetimo: Partizan se u toku dana oglasio saopštenjem u kome navodi da je tokom žreba za Ligu Evropa u Monte Karlu došlo do skandala.

Ovo je zanimalo sve navijače Zvezde i Partizana! Počela je prodaja karate za Derbi! Evo koliko koštaju! (FOTO)

foto: Nebojša Mandić

- Umesto da, sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, žrebu za neko evropsko takmičenje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog fudbala iznad svega, očigledno nenaviknut na Grimaldi forum u kojem se obreo, doktor Zvezdan Terzić je, ničim izavan, nakon žreba, prišao potpredsedniku Partizana, Vladimiru Vuletiću, uneo mu se u lice i, povlačeći ga za rever sakoa, istakao pretnju "da ce mu otkinuti glavu" ukoliko ga bude dalje spominjao.

SRBI, SPREMITE SE, STIŽEMO! Najezda Albanaca na sajt Partizana, a onda se javio Hrvat i komentarom ih sve ugasio! (FOTO)

Nakon intervencije Vladimira Vuletića da će ga uvek spominjati kada on spominje Partizan, ukazivanja da to ponašanje ne priliči jednom doktoru i pitanja da li on to izriče pretnje fizičkim nasiljem, on ih je javno, pred svedocima, potvrdio.

SVE JE REŠENO! Francuski "vunderkid" stigao u Barselonu za 120 miliona! (FOTO)

Na ovaj način su flagrantno prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine, a učinjene su kriminalne radnje koje spadaju u krivična dela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše države.

Sledstveno ovome, FK Partizan će podneti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima pravosuđa Republike Srbije.

Tokom dana, Crvena zvezda je demantovala da se ceo incident odigrao.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.