Milojević posle žreba: Ovo je pravac kojim Zvezda treba da ide! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

svako ima mane!

Milojević posle žreba: Ovo je pravac kojim Zvezda treba da ide! (FOTO)

Trener crveno-belih ostao je miran iako je njegova ekipa upala u veoma tešku grupu

Objavljeno:

Žreb je bio nemilosrdan prema Crvenoj zvezdi.

ESPRESO ANALIZA: Doktorska disertacija Vladana Milojevića sa naslovom "Zvezda mora da igra hrabro i napadački i nikako drugačije"! (FOTO) (VIDEO)

Sreća je tako htela da crveno-beli upadnu u veoma tešku grupu Lige Evrope, zajedno sa Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim.

foto: REUTERS/Marko Djurica

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da nije nezadovoljan žrebom.

- Uvek se u grupi nađu nešto lakši i nešto teži protivnici. Grupa je dobra, protivnici su jaki što je i normalno za ovu fazu takmičenja. Sve ekipe imaju kvalitet čim su došle do ovde, čak i one naizgled slabije koje su na putu do Lige Evrope izbacile favorita. Svaka ekipa ima svoje vrline i mane, proučićemo ih. Zvezda zaslužuje da igra Ligu Evrope i da odmeri snage sa jačim timovima. Mnogi naši igrači nisu osetili takve mečeve, pogotovo mladi i to je pravac kojim Zvezda želi da ide - rekao je Milojević.

IZAŠAO RASPORED ZVEZDE I PARTIZANA U LIGI EVROPE: Crno-beli najvažniji meč igraju bez navijača, Arsenal stiže na Marakanu u oktobru!

Videćemo kako će se crveno-beli snaći u veoma teškoj grupi, prvu utakmicu odigraće 14. septembra na Marakani protiv BATE Borisova.

BONUS VIDEO: Srnić i Stojković u suzama, Gobeljić go zbog plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.