SRPSKA BRUKA PRED UEFA: Skandal u Monte Karlu! Terzić nasrnuo na Vuletića: "Otkinuću ti glavu"!
Foto: Nebojša Mandić

ovo je bruka!

SRPSKA BRUKA PRED UEFA: Skandal u Monte Karlu! Terzić nasrnuo na Vuletića: "Otkinuću ti glavu"!

I to pred očima evropskog fudbalskog elitnog društva

Objavljeno: 16:19h

Nije moglo bez srpskog skandala na žrebanju za grupe Lige Evrope u Monte Karlu!

SRBI, SPREMITE SE, STIŽEMO! Najezda Albanaca na sajt Partizana, a onda se javio Hrvat i komentarom ih sve ugasio! (FOTO)

Skandalozni incident se dogodio između čelnika Crvene zvezde i Partizana u Monte Karlu i to takoreći naočigled predstavnika brojnih klubova i najviših zvaničnika UEFA.

PROTIV KOGA TO PARTIZAN IGRA? Kijevski dug koji čekaju da naplate 40 godina, crno-belo dete je vođa dečaka iz Berna i najdominantniji albanski klub! (VIDEO)

foto: Dado Đilas

Kako je objavljeno u saopštenju na sajtu Partizana, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je nasrnuo na potpredsednika crno-belih, Vladimira Vuletića i uputio mu verbalne pretnje.

PREDSTAVLJAMO RIVALE ZVEZDE: Prezime Savić i dalje izaziva jezu u Londonu, Keln predvodi ubica Zvezde, a BATE već pokazao klasu u Beogradu! (FOTO) (VIDEO)

- Umesto da, sa zadovoljstvom prisustvuje, prvi put nakon deset godina, žrebu za neko evropsko takmičenje, čemu se i mi u Partizanu iskreno radujemo, jer nam je interes srpskog fudbala iznad svega, očigledno nenaviknut na "Grimaldi forum" u kojem se obreo, doktor Zvezdan Terzić je, ničim izazvan, nakon žreba, prišao potpredsedniku Partizana, Vladimiru Vuletiću, uneo mu se u lice i, povlačeći ga za rever sakoa, istakao pretnju "da će mu otkinuti glavu" ukoliko ga bude dalje spominjao. Nakon intervencije Vladimira Vuletića da će ga uvek spominjati kada on spominje Partizan, ukazivanja da to ponašanje ne priliči jednom doktoru i pitanja da li on to izriče pretnje fizičkim nasiljem, on ih je javno, pred svedocima, potvrdio. Na ovaj način su flagrantno prekršene sve civilizacijske, sportske i etičke tekovine a učinjene su kriminalne radnje koje spadaju u krivična dela po pozitivnom zakonodavstvu ne samo naše drzave. Sledstveno ovome, FK Partizan će podneti prijave Etičkom odboru UEFA, Etičkoj komisiji FSS i, najzad, policijskim i organima pravosuđa Republike Srbije - navodi se u saopštenju Partizana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.