SUZE SU MI SAME KRENULE! Savić je bio u euforiji, ali i u tom stanju je pokazao kakav je sportsmen porukom Partizanu! (VIDEO)
Foto: Dado Djilas

i Grobarima će se svideti

SUZE SU MI SAME KRENULE! Savić je bio u euforiji, ali i u tom stanju je pokazao kakav je sportsmen porukom Partizanu! (VIDEO)

Stub odbrane crveno-belih nije mogao da ne pukne od emocija koje su ga savladale

Objavljeno: 10:32h

Poplava emocija je izletela iz Vujadina Savića nakon poslednjeg sudijskog zvižduka na stadionu "Rajko Mitić" koji je označio da je Crvena zvezda u Ligi Evrope.

Stub odbrane crveno-belih je još jednom bio na visini zadatka i uradio ono što se od njega očekivalo u duelu sa napadačima Krasnodara.

foto: Dado Djilas

- Od prvog dana sam verovao u ovo. Šef je takođe verovao, svi smo verovali. Ovo sam sanjao. Sledi derbi, nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu. Bio sam ubeđen da ne možemo da primimo gol. Kada je došao 75. minut pomislio sam 'čoveče, mi ćemo igrati Ligu Evrope'. Važno je da smo prošli. Mislim da nije bio pena - rekao je Savić.

Lile su suze radosnice niz lica igrača Zvezde po okončanju meča, a jedan od onih koji su plakali je bio i on.

foto: Dado Djilas

- Meni su spontano krenule suze na oči, gledao sam publiku kako svi skaču, kako se raduju, igrače koji trče na terenu, neverovatan osećaj, stvarno ne može rečima da se opiše, ali mislim da ste i vi to osetili na tribini - poručio je Savić.

Na kraju nije pokazao je i da je veliki sportsmen, pa je i najvećem rivalu sa kojim ga već u nedelju očekuje duel, Partizanu, uputio čestitke na takođe istom uspehu i plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

- Drago mi je što je Partizan ušao u Ligu Evrope, mislim da je to sjajna stvar za srpski fudbal, baš da se desi da dve ekipe uđu u Ligu Evrope pred derbi. Čestitam Partizanu i nadam se da će derbi biti dobar, da će navijači uživati, a mi izaći kao pobednici - rekao je Savić.

BONUS VIDEO: Gelor Kanga o svojim tetovažama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.