Zvezda je bila jaka! Katastrofa! Trener Krasnodara pošteno priznao poraz i nije krivio teren za to!
Foto: Reuters

nije mu bilo lako

Zvezda je bila jaka! Katastrofa! Trener Krasnodara pošteno priznao poraz i nije krivio teren za to!

Šalimov je svestan koliko je eliminacija iz evropskih takmičenja žestok udarac za ruski klub

Objavljeno: 09:16h

Veliki šamar je opalila Crvena zvezda finansijski moćnom Krasnodaru i to se moglo videti i po stanju u kome se nalazio trener ruskog tima posle meča, Igor Šalimov.

- Nismo zadovoljni rezultatom i ne možemo da budemo srećni. Primili smo dva gola. Bilo je mnogo pauza i kartona, ali to nas nije osujetilo. Kada je Zvezda dala drugi gol, nastavili smo da igramo dalje. Zvezda je imala mnogo kontri, bila je jaka... Na tome su bazirali igru. Danas nije bio naš dan i igra... Pokušali smo da savladamo rivala, dali smo jedan gol. Međutim, to nam ništa bolje nije donelo. Nije bio dovoljan ni penal - rekao je Šalimov.

foto: Espreso.co.rs

Pre utakmice je ruski klub potencirao stanje terena na Marakani i slao zahtev UEFA da promeni domaćinstvo, ali sada opravdanje se nije tražilo u tome.

- Mojim igračima svaka čast. Nije teren na to uticao.. Jednostavno, nije bila naša igra. Katastrofa je što nismo ušli u Ligu Evrope. Očekivali smo da ćemo u nadoknadi vremena postići gol - rekao je Šalimov koji nije mogao da ne pomene navijače i atmosferu koju su napravili na Marakani.

foto: Reuters

- Sve pohvale za navijače. Ovo je fudbalska atmosfera, kakva treba da vlada na stadionu.

BONUS VIDEO: Mičel Donald izjava posle plasmana u Ligu Evrope

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.