Fenomenalni Vardar bolji od Fenera, ranjeni Dinamo nemoćan u Albaniji, a Prijović je doživeo totalnu anesteziju! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

plej-of lige Evrope!

Fenomenalni Vardar bolji od Fenera, ranjeni Dinamo nemoćan u Albaniji, a Prijović je doživeo totalnu anesteziju! (FOTO) (VIDEO)

Zanimljivo veče u revanš susretima plef-ofa za Ligu Evrope

Objavljeno:

Širom Evrope igrale su se revanš utakmice plej-ofa za Ligu Evrope.

DUGOM ČEKANJU JE KRAJ - ZVEZDA U LIGI EVROPE! Projektili Radonjića i Kange za veliki povratak u Evropu! (FOTO) (VIDEO)

U senci plasmana Partizana i Crvene zvezde u drugo po rangu evropsko takmičenje jesen u Evropi obezbedili su mnogi favoriti, ali bilo je i iznenađenja.

PARTIZAN JE U LIGI EVROPE! Đurđević ukinuo i video i ton, crno-beli čardaš u Mađarskoj! (FOTO) (VIDEO)

Svoj deo posla rutinski su odradili Dinamo iz Kijeva koji je na svom stadionu savladao Maritimo rezultatom 3:1, Salcburg koji je bio ubedljiv protiv rumunskog Vitorula, AEK koji je pobedom od tri gola razlike savladao Briž, ali i Marsej, Bilbao i Milan.

Grčki PAOK nije uspeo da zadrži prednost od 3:1 iz prve utakmice, pa je Ostersund pobedom od 2:0 uspeo da savlada ekipu za koju je devedeset minuta odigrao Aleksandar Prijović.

Što se tiče ekipa sa ovih prostora, najveće iznenađenje uspeo je da priredi makedonski Vardar koji je i na revanšu u Turskoj savladao Fenerbahče rezultatom 2:1. Dinamu iz Zagreba ni igrač više nije bio dovoljan da savlada Skenderbeg, pa se posle 0:0 u revanšu albanski klub plasirao u grupnu fazu Lige Evrope zbog gola postignutog u gostima. Hajduk iz Splita časno se oprostio od Evrope jer je na Poljudu odigrao 1:1 sa Evertonom, a Osijek je posle dosta borbe pobedio Austriju, ali ta pobeda nije bila dovoljna za prolaz dalje.

Evo i svih rezultata večerašnjih utakmica:

foto: Printscreen/Flashscore.com

BONUS VIDEO: Navijači Videotona pre kraja poluvremena odlaze sa stadiona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.