Ostojić će posle onoga što je otkrio posle meča postati ikona Grobara, a imao je i poruku za sudiju što mu je oprostio crveni! (VIDEO)
Foto: Espreso

Obožavaće ga

Ostojić će posle onoga što je otkrio posle meča postati ikona Grobara, a imao je i poruku za sudiju što mu je oprostio crveni! (VIDEO)

Defanzivac crno-belih je pokazao koliko se žrtvovao za uspeh crno-belih

Objavljeno:

Partizan je ostvario uspeh i ušao u toliko željenu grupnu fazu Lige Evrope posle prave rapsodije na terenu protiv Videotona u Mađarskoj.

Međutim, mogle su stvari strašno da se zakomplikuju odmah nakon što su crno-beli poveli 2:0, jer je Bojan Ostojič napravio grešku, a potom i prekršaj kao poslednji igrač odbrane za šta se dobija direktan crveni karton, ali mu je Andre Mariner to oprostio i pokazao mu samo žuti.

Posle meča, defanzivac šampiona Srbije je ispričao šta se desilo, ali i šta je rekao sudiji, jer ga nije kaznio isključenjem.

- Englez je to, on zna da sudi utakmicu i ja njemu verujem da je bio žuti karton, jer sam bio okrenut i nisam video šta se dešava u toj situaciji, tako da hvala mu.

Kada je reč o samom meču, on i saigrači ističu najpre veru u sebe i kvalitet koji poseduju.

- Mi smo tim koji je verovao u sebe i uspeli smo u tome. Posle one utakmice 0:0 u Beogradu koja je bila teška za gledanje, mi smo u prvom pčoluvremenu već dobili ovu utakmicu. Znali smo da je utakmica sa mnogo uloga. Znamo šta nam donosi sve ovo i nadam se da ćemo tako da nastavimo i u grupnoj fazi.

foto: EPA/Szilard Koszticsak

Inače, on je čitav meč odigrao sa povredom primicača koju je zaradio na tgreningu dan ranije i stisao je zube, ali zbog toga ne zna da li će moći da igra u 155. Večitom derbiju protiv Zvezde.

- Imamo sutra da se odmorimo i onda se spremamo za derbi. Polako psihički i fizički i idemo da se borimo - rekao je Ostojić.

BONUS VIDEO: Grobari slave sa igračima Partizana plasman u Ligu Evrope

(A. Radosavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.