Golman Čukaričkog doživeo potres mozga!
Foto: FK Čukarički/Promo

Sudar sa saigračem

Golman Čukaričkog doživeo potres mozga!

Lalatović neće moći da računa na njega za meč protiv Rada

Objavljeno:

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da je Rad blagi favorit pred predstojeći meč u Superligi Srbije, ali da to neće poremetiti njegovu ekipu.

- Očekujem teško gostovanje, možda najteže do sad. Oni su na krilima pobede iz Šapca, a Rad nam nije ležao ni u prethodnoj sezoni. U poslednje dve utakmice, jednu smo igrali nerešeno i izgubili, pa kad se to uzme u obzir, kao i to što je protivnik na domaćem terenu, oni su blagi favoriti - rekao je Lalatović.

foto: fkcukaricki.rs

Fudbaleri Čukaričkog sutra gostuju Radu u prvoj utakmici sedmog kola domaćeg šampionata.

Ekipa s Banovog Brda posle šest odigranih kola zauzima deseto mesto na tabeli sa sedam bodova, dok je Rad deveti sa istim brojem bodova.

- Veoma poštujem Rad, njihovog trenera Gordana Petrića i igrače. To je jedan od mojih omiljenih klubova u ligi, beogradski klub koji ima svoje navijače, ali sve to nas ne sme da remeti da postignemo dobar rezultat. Dobro treniramo i daćemo sve od sebe - rekao je Lalatović.

foto: fkcukaricki.rs

On je rekao da veliki hendikep za njegovu ekipu predstavlja to što neće moći da brani Aleksandar Kirovski, koji je doživeo potres mozga na treningu.

- Kira se sudario sa saigračem na treningu i lekari kažu da neće moći pet do sedam dana da trenira. Ognjen Ožegović se žali na primicač, pa je i on pod znakom pitanja, Docić je počeo da trenira, a na ostale mogu da računam - rekao je trener Čukaričkog.

Utakmica se igra sutra od 20.00.

BONUS VIDEO: SRBIN ODUŠEVLJAVA DANCE: Jovanoviću skandiraju na svakoj utakmici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.