SVE JE DOGOVORENO: 150 miliona evra + ogromna zvezda sredine terena za Kilijana Mbapea!
Foto: Reuters

Malo li je?

SVE JE DOGOVORENO: 150 miliona evra + ogromna zvezda sredine terena za Kilijana Mbapea!

Čeka se samo da ta zvezda pristane na selidbu u Monte Karlo

Objavljeno:

Bliži se kraj još jedne transfer sage ovog leta i čini se da će biti srećan, makar za dve strane.

Kako javljaju svi renomirani mediji iz Francuske i sveta, Kilijan Mbape će vrlo brzo postati novi član Pari Sen Žermena i oformiće udarni trio sa Kavanijem i Nejmarom.

foto: Reuters

Monako je konačno dao svoj pristanak posle mnogo nećkanja i svi detalji transfera su dogovoreni, a ostalo je da se ispuni još samo jedna želja "kneževa".

"Sveci" sa "Parka prinčeva" će uplatiti 150.000.000 evra na račun kluba iz Kneževine, ali tamo će se preseliti i jedna velika zvezda iz Pariza. Iz Monaka su poručili da to moraju da budu ili Draksler, ili Pastore ili Lukaš Moura.

foto: Reuters

Naravno, najviše bi voleli Drakslera, što bi odgovaralo i parižanima zbog finansijskog fer-pleja, jer je najskuplji, međutim, pitanje je dali Nemac želi da se preseli na "Luja II", kada se priča da ga želi Barselona i neki mnogo zvučniji klubovi.

Što se Mbapea tiče, oko njega je situacija jasna, on ni ne trenira sa "kneževima" posle incidenta koji je izazvao i već je dogovorio lične uslove sa godišnjom platom od 20.000.000 evra.

foto: Reuters

U svakom slučaju, upravi PSŽ-a je preostalo da jednog igrača iz pomenutog trojca ubedi da pređe u Monako, a videćemo ko će to biti.

BONUS VIDEO: Ne menjaju gaće, jedu istu hranu, uriniraju po rukama: 10 uvrnutih sujeverja čuvenih sportista

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.