Ljuba Fejsa postaje drugi najskuplji srpski fudbaler svih vremena!
Foto: Dado Đilas

Odmah iza Matića

Ljuba Fejsa postaje drugi najskuplji srpski fudbaler svih vremena!

Veliki transfer se smeši srpskom reprezentativcu koji zna samo da osvaja titule

Objavljeno: 08:36h

Kada ekipa startuje katastrofalno uprkos odlično odrađenom prelaznom roku ili se skida glava treneru ili se dovodi još pojačanja, po mogućstvu ona sa pobedničkim mentalitetom.

Za ovu drugu opciju su se opredelili čelni ljudi Vest Hema nakon što je taj tim startovao sezonu u Premijer ligi sa dva poraza, iako su ovog leta Slavenu Biliću doveli Arnautovića, Čičarita i ostale...

foto: Reuters

Ipak, previše kredita ima hrvatski trener da bi ga se tek tako lako odrekli odmah na početku sezone, pa će zato posegnuti rukom u džep i dovesti mu novo pojačanje, a reč je o Srbinu - rođenom šampionu.

Ljubomir Fejsa prva je meta "čekićara" da ih pojača do kraja prelaznog roka, jer stručni štab smatra da će im doneti stabilizaciju na sredini terena i pokrenuti malo ekipu.

foto: Reuters

Benfika za njega potražuje oko 32 miliona evra, što prema tvrdnjama sa Ostrva neće biti problem, a ukoliko se trtansfer ostvari Fejsa će biti drugi najskuplji fudbaler Srbije posle Nemanje Matića.

Podsećamo da je u prethodnih 10 sezona srpski reprezentativac znao samo za šampionske titule, jer ih je iz godine u godinu osvajao u Partizanu, Olimpijakosu i Benfici.

BONUS VIDEO: Ne menjaju gaće, jedu istu hranu, uriniraju po rukama: 10 uvrnutih sujeverja čuvenih sportista

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.