Trener Krasnodara opleo po travnjaku Marakane: Ovo ne odgovara mojim fudbalerima! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

Nije bio baš opširan

Trener Krasnodara opleo po travnjaku Marakane: Ovo ne odgovara mojim fudbalerima! (FOTO)

Krasnodar će u četvrtak od 21.00 gostovati Crvenoj zvezdi u revanšu baraža za Ligu Evrope

Objavljeno:

Trener Krasnodara Igor Šalimov rekao je danas da teren stadiona "Rajko Mitić" nije u dobrom stanju i da to neće odgovarati njegovim fudbalerima protiv Crvene zvezde.

- Teren nije u najboljem stanju, to je opšte poznato. Pogledaćemo ga još jednom tokom večeri, ali stanje terena za nas i nije baš dobro jer bi našem stilu igre odgovaralo da je teren dobar - rekao je Šalimov na konferenciji za novinare u Beogradu.

Krasnodar će u četvrtak od 21.00 gostovati Crvenoj zvezdi u revanšu baraža za Ligu Evrope. Ruski klub je prvu utakmicu dobio 3:2. Očekuje se da stadion "Rajko Mitić" bude pun i da će na njemu biti više od 50 hiljada navijača.

foto: Espreso.co.rs

- Uvek je prijatno i lepo igrati pred punim tribinama - rekao je Šalimov.

On je imao reči hvale za Zvezdu, ali je kazao da se nada plasmanu u grupnu fazu takmičenja.

- Suparnik je jak, igraćemo protiv jakog protivnika, ali ćemo se truditi da opravdamo očekivanja. Cilj je da igramo kako treba i ostvarimo što bolji rezultat - istakao je Šalimov.

foto: Espreso.co.rs

Prvi napadač ruskog kluba Fjodor Smolov bio je duže vreme povređen, a Šalimov je rekao da će on najverovatnije biti u postavi.

- Nije lako posle toliko duge pauze vratiti se u formu, ali će se on potruditi i dati sve od sebe da igra na nivou na kom je to činio ranije - kazao je Šalimov.

Krasnodar će biti bez povređenog Mihaila Ristića i to je jedini fudbaler na koga Šalimov neće moći da računa na utakmici protiv Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Ne menjaju gaće, jedu istu hranu, uriniraju po rukama: 10 uvrnutih sujeverja čuvenih sportista

(N.H./Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.