POTPUNI ŠOK NA OSTRVU: Radikalna i iznenadna odluka Vejna Runija izazvala zemljotres u Engleskoj! (VIDEO)
Foto: Reuters

Niko to nije očekivao

POTPUNI ŠOK NA OSTRVU: Radikalna i iznenadna odluka Vejna Runija izazvala zemljotres u Engleskoj! (VIDEO)

On je najbolji strelac Gordog Albiona sa 53 gola, dok je na listi sa najviše utakmica u repezentaciji na drugom mestu

Objavljeno: 14:43h

Posle 14 godina u dresu Engleske, legendarni Vejn Runi fudbaler Evertona je odlučio da prekine reprezentativnu karijeru.

POTPISAO! Gledaćete ga na delu, već na Večitom derbiju! (FOTO) (VIDEO)

Iako se pojavila vest da je izjavio kako želi da bude deo tima na Mundijalu u Rusiji 2018, engleski "Mirror" je objavio vest koja je ostavila u čudu celu fudbalsku javnost.

- Sjajno je što me je Geret Sautgejt pozvao ove nedelje da mi kaže da me želi nazad u u reprezentaciji Engleske za predstojeće mečeve. Mnogo cenim to. Međutim, već sam dugo i naporno razmišljao o tome i ranije i odlučio sam da se povučem iz reprezentacije u buduće. To je zaista bila teška odluka i ja sam razgovarao sa porodicom, trenerom u Evertonu i najbližima. Igranje za Englesku je uvek bilo posebno za mene. Svaki put kada sam izabran bilo kao igrač ili kao kapiten bila je privilegija i hvala svima koji su mi pomogli. Ali mislim da je sada vreme da se povučem - rekao je između ostalog Runi u saopštenju.

foto: AP

Vejn Runi je najbolji strelac Gordog Albiona sa 53 gola, dok je na listi sa najviše utakmica u repezentaciji na drugom mestu sa 119 nastupa.

Runijeva poslednja pobeda u dresu Engleske bila je u novembru prošle godine, dok je poslednji gol za dres reprezentacije postigao protiv Islanda na Evropskom prvenstvu 2016.

Iako se oprostio od reprezentacije, Vejn Runi pruža impresivne partije u dresu Evertona, i na prva dva meča Premijer lige, postigao je isto toliko golova.

I ZBOG OVOGA SE RUSI ŽALE: Obišli smo teren na Marakani, problem je samo na jednom mestu! (FOTO)

BONUS VIDEO: SRBIN ODUŠEVLJAVA DANCE: Jovanoviću skandiraju na svakoj utakmici

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.