ODREĐEN SUDIJA ZA DERBI: Spremite se za novi rat! Mažićevi pomoćnici, a glavni arbitar је...
Foto: Filip Plavčić

Nova kontroverza

ODREĐEN SUDIJA ZA DERBI: Spremite se za novi rat! Mažićevi pomoćnici, a glavni arbitar је...

Arbitar koji će deliti pravdu na meču u nedelju na stadionu "Rajko Mitić" već je bio nekoliko puta na meti saopštenja kluba sa Martakane

Objavljeno: 13:52h

Nekako u zapećku zbog važnih mečeva u kojima i Crvena zvezda i Partizan mogu da izbore igranje u Evropi, ostao je predstojeći 155. večiti derbi, koji se igra odmah posle tih mečeva, u nedelju.

U međuvremenu određeno je ko će deliti pravdu na ovoj utakmici, a to će biti sudija koji je delio pravdu i na prethodnom 154. prvenstvenom duelu dva najveća rivala.

foto: Saša Pavlić Koky

Danilo Grujić biće na centru na stadionu "Rajko Mitić" u nedelju od 19 časova, a interesantno je da će njegovi prvi pomoćnici biti Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, koji su do sada bili neizostavni deo ekipe najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića.

Biće sigurno interesantna i reakcija sa Marakane na ovu odluku s obzirom na to da posle prethodnih derbija su čelni ljudi crveno-belih osuli bili žestoku paljbu po Grujiću i tvrdili da ih je oštetio na tom meču.

foto: Saša Pavlić Koky

Takođe, on je bio i u centru skandala pre nekoliko godina kada je otkriveno na Fejsbuku da je bio član grupe "Grobari Čokot" koja okuplja navijače Partizana iz okoline Niša. Partizan je slavio i u 141. derbiju kada je takođe on bio glavni arbotar.

Četvrti arbitar biće Nemanja Petrović, a dvojica dodatnih Ilija Brdar i Nenad Đokić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.