DA LJUBAV PREMA ZVEZDI POKAŽEMO NA DELU: Milojević o punoj Marakani, stanju Rodića, strahu i zvrčki Krasnodara!
Foto: Dado Đilas

Kreću u napad

DA LJUBAV PREMA ZVEZDI POKAŽEMO NA DELU: Milojević o punoj Marakani, stanju Rodića, strahu i zvrčki Krasnodara!

Trener crno-belih ističe da pritisak postoji, ali da on tera njegove igrače da budu još bolji u revanšu protiv Rusa

Objavljeno: 12:39h

Crvena zvezda ima u četvrtak istorijsku šansu da se konačno posle skoro pune decenije ponovo nađe u grupnoj fazi Lige Evrope.

UDARAC ISPOD POJASA: Krasnodar pisao u UEFA i tražio da se suspenduje Marakana!

Crveno-beli imaju aktivan rezultat koji su doneli iz Krasnodara i sada pred svojim navijačima koji su razgrabili karte i napraviće vatrenu atmosferu imajuu priliku da se plasiraju u grupnu fazu takmičenja.

- Spremamo se kao i za svaku drugu utakmicu. Vredno radimo, momci su premotivisani. Želimo da nastavimo dalje i cilj je da prođemo u grupnu fazu. Ono što tražim od igrača je da se borimo. Da ljubav prema Zvezdi pokažemo i na delu. Nadam se da će sve biti kako treba. Ne plašimo se nikoga, ali ih poštujemo - poručio je trener Vladan Milojević na konferenciji dan pre utakmice.

foto: Espreso

Ulaznice za ovaj meč su rasprodate, a kako kažu iz kluba, ostalo je još oko hiljadu karata za južnu tribinu i stadion "Rajko Mitić" će ispuniti sav svoj kapacitet.

Ekspresan odgovor Zvezde Krasnodaru na zvrčku koju su pokušali sa zahtevom za suspenziju Marakane kod UEFA! (FOTO)

- Ne mogu da pričam šta će biti sutra, ali pokušaćemo da vratimo veru navijača. Nisam neko ko govori velike reči, više volim da uradim nešto, pa da drugi sude o tome. Puna Marakana nas tera da budemo još bolji.

U međuvremenu je prostrujala vest da se Krasnodar žalio na stanje terena i da je ćak poslao pismo u UEFA sa zahtevom da se stadion suspenduje i da se meč igra na drugom terenu.

foto: Dado Đilas

- Ja širim pozitivnu energiju sa svojim igračima. Ne interesuju me informacije oko lošeg terena. Te priče nas ne zanimaju - poručio je Milojević.

Kako to Zvezda i Partizan ove nedelje mogu da ispišu istoriju srpskog fudbala? (VIDEO)

Kada je reč o igračkom kadru, šanse da zaigra Milan Rodić su pola-pola, dok su svi ostali u kombinaciji za tim, osim Le Taleka koji odrađuje suspenziju zbog žutih kartona.

- Ne bavim se previše postavom Krasnodara. Nisu nas iznenadili na prošlom meču. Igrači postaju igrači na velikim utakmicama. Zvezdi je to potrebno. Voleo bih da obradujemo navijače - poručio je Milojević uz žal što za ruski tim neće igrati Mihailo Ristić zbog povrede.

foto: Espreso

A kada je reč o pritisku koji je stvoren u međuvremnu, usled aktivnog rezultata iz prvog meča, Milojević je rekao sledeće:

- Rezultat nije dobar, jer smo izgubili. Ima i drugo poluvreme da se odigra. Pritisak postoji i svi su svesni toga, ali on nas tera da budemo još jači.

Od celokupnog igračkog kadra samo Nenad Milijaš ima iskustvo igranja u grupnoj fazi Lige Evrope, a strateg vicešampiona Srbije poručuje da je iskusni vezista njegova desna ruka i da svi saigrači moraju da ga slušaju.

foto: Saša Pavlić Koky

Odmah posle duela sa Krasnodarom, Crvenoj zvezdi sledi najvažnija utakmica domaćeg fudbala, 155. večiti derbi protiv Partizana koji se igra u nedelju, ali trener ekipe iz Ljutice Bogdana kaže da se trenutno ne opterećuje njime.

BONUS VIDEO: SRBIN ODUŠEVLJAVA DANCE: Jovanoviću skandiraju na svakoj utakmici

(N. H.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.