LEONARDOVA DOMINACIJA! Bivši igrač Partizana utišao 70.000 ljudi! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

gde je stao u partizanu...

LEONARDOVA DOMINACIJA! Bivši igrač Partizana utišao 70.000 ljudi! (VIDEO)

Bivši igrač Partizana već počeo da se isplaćuje Al Ahliju

Objavljeno:

Gde je stao u Partizanu, nastavio je u saudijskom Al Ahliju. Brazilac Leonardo je u prvom meču u startnoj postavi Al Ahlija postigao gol kojim je svoj tim približio plasmanu u polufinale azijske Lige šampiona. Leonardo je postigao drugi gol na meču u gostujućem remiju od 2:2 protiv iranskog Persepolisa u prvom meču četvrtfinala.

Al Ahli je gostovao najpopularnijem azijskom klubu Persepolisu pred oko 70.000 navijača. O rivalitetu Iranaca i Saudijaca ne treba trošiti reči. Reč je o zakletim neprijateljima na Bliskom istoku. Iranski Šiiti i saudijski Suniti su dve najveće sile u regionu i godinama na suportnim stranama, pa je lako pretpostaviti koliko bi uspeh uz eiminaciju ljutog rivala značio bogatim vlasnicima Al Ahlija.

NEKA NE BRINU DUŠMANI! Objavljena fotka Vujoševića iz bolnice, Grobari će se oduševiti kada vide ko ga je posetio! (FOTO)

Leonardo i saigrači su bili na pragu da reše plasman u polufinale već danas, ali su prokockali pobedu i vođstvo od dva gola rzalike. Uprkos velikoj podršci sa tribina, Persepolis skoro sat vremena igre nije imao šut na gol, a gosti su poveli već u drugom minutu utakmice kada je Al Soma pogodio mrežu.

Kada je Leonardo u 58. minutu majstorski reagovao na asistenciju Al Džamana i pogodio za 2:0, izgledalo je da je sve gotovo.

NEVERICA U PARTIZANU! Novi igrač crno-belih doživeo tešku povredu! (FOTO)

Ali, očajna reakcija Al Ahlijeve odbrane kod prekida u 72. minutu je donela gol nade Pespepolisu, da bi Menša u 82. minutu udarcem sa distance istopio prednost gostiju.

Dule, ponovo pobedi! Naježićete se od poruke KK Partizan svom najtrofejnijem treneru! (FOTO)

Ipak, ni ovo nije loše rezultat za Saudijce koji su favorit za plasman u polufinale pred revanš na svom terenu.

(Espreso.co.rs/Mozzarsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.