Žele brutalno da ga oderu! Barselona tužila Nejmara! (FOTO)
Foto: Reuters

sukob

Žele brutalno da ga oderu! Barselona tužila Nejmara! (FOTO)

Razočaran sam direktorima Barselone. Proveo sam četiri godine tamo, bio srećan i otišao srećan. Ali oni su problem, Barselona zaslužuje bolje od njih

Objavljeno:

Barselona je odlučila da tuži svog doskorašnjeg fudbalera Nejmara zbog toga što je prekršio ugovor koji je imao sa njima.

Nejmar i Barselona završili su svoju četvorogodišnju saradnju, ali rastanak neće biti prijateljski zbog Nejmarovog prekršaja.

http://www.espreso.co.rs/sport/fudbal/175637/najnovija-vest-poznato-je-da-li-ce-ristic-zaigrati-u-cetvrtak-na-marakani-foto

Na transfer se čekalo do 1. avgusta pošto je do tada bio "rok" po kome bi Nejmar i njegov otac dobili od Barselone još 26 miliona evra bonusa, što Barsa neće da isplati, ali tu nije kraj.

foto: EPA/Christopher Petit

Katalonski klub je zvanično saopštio da je tužio Nejmara od koga traže da vrati novac dobijen kao bonus pri produžetku ugovora (suma nije saopštena), kao i dodatnih 8,5 miliona evra zbog "štete" i kamata!

Oni su ga tužili FS Španije, a smatraju da su oni prevareni pošto je on klub napustio samo nekoliko meseci nakon što je potpisao produžetak saradnje do 2021. godine.

SEVER U TRANSU LUDUJE! Zvezda u sredu dobija pojačanje o kom su Delije mogle samo da sanjaju! (VIDEO)

- Razočaran sam direktorima Barselone. Proveo sam četiri godine tamo, bio srećan i otišao srećan. Ali oni su problem, Barselona zaslužuje bolje od njih - izjavio je Nejmar

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.