Selektor Orlića otkrio ciljeve koje ima na svom novom radnom meste! (FOTO)
Foto: Beta/Dragan Gajić

neka je sa srećom

Selektor Orlića otkrio ciljeve koje ima na svom novom radnom meste! (FOTO)

- Pred nama je jasan cilj

Objavljeno: 18:24h

Novi selektor mlade reprezentacije Srbije istakao da želi da vidi Srbiju na EP u Italiji i javnosti predstavio spisak sa 24 igrača za premijerni meč u kvalifikacijama.

Novi selektor, stare ambicije i cilj koji se zove plasman na Evropsko prvenstvo u Italiji 2019. Fudbalski savez Srbije predstavio je javnosti Gorana Đorovića, bivšeg itaknutog reprezentativca, člana stručnog štaba „A“ reprezentacije koja uspešno korača ka plasmanu na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Bajern, Liverpul, Fiorentina... Đorović objavio svoj prvi spisak mlade reprezentacije! (FOTO)

-Izbor Gorana Đorovića je fenomenalna stvar koja samo ide u prilog našoj želji i ambiciji da što više bivših asova dobije poverenje i prihvati se odgovornosti u srpskom fudbalu – jasan je bio Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS.

Zahvalio se Goran Đorović na poverenju čelnim ljudima Saveza, odnosno sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću...

-Pred nama je jasan cilj, plasman na Evropsko prvenstvo, što bi svakako bio lep uspeh, ali i ambicija da ove momke pripremimo za ono što ih kasnije očekuje u „A“ reprezentaciji.U ostvarenju tih ambicija fokus će biti uvek na prvoj utakmici koja nas očekuje, a sada je to duel sa Gibraltarom – rekao je Goran Đorović.

Na spisku selektora nalazi se 24 imena...

- Nikome vrata nisu zatvorena, naprotiv. Na ovom spisku ima dosta igrača sa minulog EP u Poljskoj a ja ne sumnjam da će oni biti silno motivisani da i u novom ciklusu potvrde svoj kvalitet i naša očekivanja.

Biće selektor sto odsto posvećen obavezama sa mladom selekcijom, ali i na usluzi selektor najboljeg nacionalnog tima, Slavoljubu Muslinu.

foto: Profimedia

- Ostajem deo stručnog štaba selektora Slavoljuba Muslina gde imamo zaista odličnu saradnju, a želim da se zahvalim mojim prijateljima iz „A“ tima koji su i sada svojim dolaskom došli da me podrže na ovom novom putu.

Ne krije nekada sjajni defanzivac, koji je posle Crvene zvezde dugo igrao u Primeri noseći dres Selte i Deportiva, da grupa u kojoj se nalaze „orlići“ nije laka...

- Prema svima imamo poštovanje, u fudbalu odavno nema lakih protivnika a pred svaki meč imaćemo dobru analizu rivala kako bi spremno ušli u utakmicu. Želimo da budemo ispred Austrije, Rusije, Makedonije i Jermenije i rekao sam, idemo korak po korak. Tu sam da svojim znanjem i iskustvom pomognem momcima da zajedno dođemo do cilja – rekao je Goran Đorović. Prvi meč u kvalifikacijama za EP u Italiji 2019. Srbija igra 2. septembra protiv Gibraltara u Jagodini (18,00 – TV Arena) a ulaz će biti besplatan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.