Potpisuje Bogdan Planić! (VIDEO)
Foto: Dado Đilas

POSAO ZAVRŠEN

Potpisuje Bogdan Planić! (VIDEO)

Prilika da se nastavi napredak u karijeri...

Objavljeno: 09:31h

Govorilo se o Konji, šaputalo se o Crvenoj zvezdi i Partizanu, ali štoper Vojvodine Bogdan Planić će definitivno karijeru nastaviti u redovima rumunskog prvaka FCSB, saznaje MOZZART Sport. Ovakav epilog pre tri sedmice najavio je i kontroverzni gazda nekadašnje Steaue Điđi Bakali, ali je transfer praktično realizovan tek u ponedeljak veče.

RAFA, KOJI JE TVOJ PROBLEM!? Navijači Njukasla linčuju Beniteza, a sve zbog Aleksandra Mitrovića! (FOTO)

Prema saznanjima ovog sportskog portala, Bogdan Planić je dogovorio četvorogodišnju saradnju sa klubom iz Bukurešta. Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde sutra će krenuti put glavnog grada Rumunije, obaviti lekarske preglede, a potom staviti paraf na vernost nekadašnjoj Steaui.

Poznato je da će Bogdan Planić u prvoj sezoni u redovima rumunskog prvaka imati primanja od 200.000 evra. Međutim, on će potpisati „rastući“ ugovor tako da će mu cifra svake naredne sezone biti jača.

OVO SE ČEKALO! Mega pojačanje stiže u Partizan?! Zlatni Orlić pred vratima Humske! (FOTO)

Nepoznato je samo koliko će Vojvodina inkarirati za obeštećenje. Pominjalo se prethodnih dana da Planić ima izlaznu klauzulu od 300.000 evra, potom je Bekali pričao kako mu u Novom Sadu traže mnogo više.

Životna drama Nenada Krstičića! Kakav borac i igrač! Gledao je smrti u oči, ali volja za životom je pobedila! (FOTO) (VIDEO)

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.