Hvala Vučeliću, hvala Vazuri... (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

za pomoć

Hvala Vučeliću, hvala Vazuri... (FOTO)

Na raspolaganju članovima crno-bele porodice u svakom smislu

Objavljeno:

Pojedini klubovi Jugoslovenskog sportskog društva Partizan zahvalili su se fudbalskom klubu na materijalnoj pomoći u teškim finansijskim vremenima.

Pismo zahvalnosti potpisali su: atletski, veslački, šahovski, ženski košarkaški, klub dizača tegova, biciklistički, streljački, kuglaški i džudo klubovi. Oni su izrazili zahvalnost predsedniku FK Partizan Miloradu Vučeliću, koji je ujedno i predsednik JSD, kao i generalnom direktoru fudbalske sekcije Milošu Vazuri.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

- Koristimo ovu priliku da se zahvalimo na finansijskoj pomoći dobijenoj od Fudbalskog kluba Partizan koja nam je veoma značajna za realizaciju naših budućih planova i ciljeva. Fudbalski klub je, kao i mnogo puta do sada, iskazao interesovanje i razumevanje i za uslovno rečeno manje klubove u okviru Jugoslovenskog sportskog društva Partizan. Na ovaj način je potvrđeno da solidarnost unutar crno-bele porodice postoji, naročito kada je fudbalski klub u pitanju, što klubovima olakšava svakodnevno funkcionisanje - navodi se u saopštenju klubova. FK Partizan je objavio da je "na raspolaganju članovima crno-bele porodice u svakom smislu", da "misli na njih", kao i da je "prosledio deo sredstava od priliva materijalizovanih prodajom igrača".

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.