Dijego Košta o slučaju SMS poruka! Njegove reči govore kakav je čovek Antonio Konte! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters / Carl Recine

želi da ide!

Dijego Košta o slučaju SMS poruka! Njegove reči govore kakav je čovek Antonio Konte! (FOTO) (VIDEO)

Napadač Čelsija još jednom je rekao i gde bi voleo da nastavi karijeru

Objavljeno:

Fudbaler Čelsija Dijego Košta rekao je danas da je trener te ekipe Antonio Konte "imao trenutak ludila", kada ga je u junu putem sms poruke obavestio da na njega više ne računa.

BOAĆIJEV NASLEDNIK: Zvezda dovela napadača iz Gane! (FOTO)

Konte je ljut na Kontea jer mu nije u lice rekao da na njega ne računa, a ljut je i na upravu Čelsija jer ne želi da ga pusti da ode u Atletiko Madrid.

foto: Reuters / John Sibley

On je prošle nedelje rekao da ga klub tretira kao "kriminalca", što je na konferenciji za novinare ismejao trener Konte.

Španski reprezentativac nije bio u Čelsijevom trening centru otkako je ekipa osvojila šampionsku titulu u maju, a mediji su objavili njegovu fotografiju kako u Čelsijevoj opremi samostalno trenira.

- Konteova poruka? To je bio trenutak ludila. To može da se desi, ali time je pokazao nepoštovanje. Sa trenerima i članovima uprave sam uvek tražio da razgovaram licem u lice. Nikada im nisam slao sms poruke, a to samo pokazuje kakva je on osoba. Ako me u celoj situaciji nešto rastužuje, to su navijači, pošto su me uvek podržavali, čak i tokom delikatnih trenutaka - rekao je Košta, preneli su britanski mediji.

On je naveo da je boravak u Čelsiju bilo neverovatno iskustvo i ponovio da želi da se vrati u Atletiko Madrid, iz kojeg je 2014. godine došao na Stamford Bridž za 32 miliona funti.

Košta je nedavno rekao da Čelsi traži nemoguće od Atletika.

- Svima sam jasno rekao gde želim da igram. Španija je moja zemlja. Zaljubio sam se u Madrid. Moramo da sačekamo pravi trenutak - rekao je Košta.

BONUS VIDEO: Espreso u grotlu kortea navijača Milana 1

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.