Biće Napoli ozbiljan kandidat za titulu... (VIDEO)
Foto: AP

serija a, 1. kolo

Biće Napoli ozbiljan kandidat za titulu... (VIDEO)

Doduše, malo su Napoliju pomogli i domaći

Objavljeno:

Juventus je prvi potegao, a ekspresno je stigao odgovor Napolija. Glavni konkurent Stare dame u borbi za titulu prvaka Italije, pobedio je na gostovanju Veroni sa 3:1 u prvom kolu Serije A.

Dobru igru pružili su igrači Maurisija Sarija, osim u samoj završnici kada su imali 10 fudbalera na terenu zbog isključenja Elseida Hisaja.

Napolitanska teška artiljerija proradila je već u prvom poluvremenu, kada su gosti sa dva gola širom otvorili vrata pobede.

Doduše, malo su Napoliju pomogli i domaći. Tačnije, Samuel Suprajen koji je u 32. minutu zatresao sopstvenu mrežu. Sedam minuta kasnije na scenu je stupio tandem Insinje - Milik. Prvi je asistirao, a drugi postigao gol za 2:0.

Sve dileme definitivno je otklonio Fauzi Gulam u 62. minutu, a počasni gol za Veronu dao je Đampaolo Pacini iz penala.

U samoj završnici utakmice na stadionu Mark Antonio Bentegodi ekipa Verona je imala još dve solidne prilike da iskoristi brojčanu prednost i učini utakmicu zanimljivijom, ali se mreže ipak više nisu tresle.

SERIJA A - 1. KOLO: Juventus - Kaljari 3:0 (2:0) /Mandžukić 12, Dibala 45+1, Iguain 66/ Verona - Napoli 1:3

/Pacini 83pen - Souprajen 32ag, Milik 39, Gulam 6/ Nedelja: Atalanta - Roma (18:00) Bolonja - Torino (20:45) Krotone - Milan Inter - Fiorentina Lacio - SPAL Sampdorija - Benevento Sasuolo - Đenova Udineze - Kjevo

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.