Ovo niko nije znao! Slavoljub Srnić otkrio da ima veliki problem! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ali stisne zube

Ovo niko nije znao! Slavoljub Srnić otkrio da ima veliki problem! (FOTO)

A kada pomisli na meč u četvrtak...

Objavljeno:

Odjeci poraza u Krasnodaru (2:3) ne utiču mnogo na igračeCrvene zvezde. Liga Evrope je bliža za 90 minuta, rat, po svemu sudeći, na punoj "Marakani" dobiće ekipa sa jačim živcima, većim srcem i hladnijom glavom.

Ovako je nekako upakovao razmišljanja o revanšu u četvrtak Slavoljub Srnić, strelac prvog gola u Rusiji koji je vratio nadu crveno-belima da Krasnodar možda neće biti poslednja evropska stanica.

- Šanse su uvek 50/50, ali posle prve utakmice nekako sam uvereniji da tas može da pretegne na našu stranu - započinje Slavoljub priču za "Novosti".

foto: Saša Pavlić Koky

- Pred prvi duel imao sam utisak da je Krasnodar jači, znao sam da će biti pakleno teško, da su favoriti. Slika se posle prve "runde" promenila jer smatram da smo ih jako dobro upoznali, sad ih znamo u dušu. Zato i kažem da možemo da se nosimo s njima i da nismo daleko od Lige Evrope.

Rezultat je dobar, s obzirom na to da su igrači Zvezde bili nenaviknuti na teren, vazduh.

- Stadion je kao iz bajke, ali smo se borili za vazduh koliko je bilo zagušljivo. Zašto, zaista ne znam. Ipak, odgovorili smo na njihova vođstva od 2:0 i 3:1 i mislim da je krajnji ishod pravedan. Znam i ja da je moglo da bude 3:3, ali i 4:1 da Anđelković nije stigao onu loptu.

Ristićev gol sudije nisu videle. U Zvezdi se isto tako s pravom ljute na arbitre iz Litvanije.

- Lopta je kod drugog gola izašla u gol aut, a kod trećeg su domaćini dobili korner pošto je neko od njihovih igrača igrao rukom. S druge strane, nije priznat Riletov gol, pa kad se sve sabere i oduzme, iskompenzuje nekako se dođe da je 3:2 realan ishod iako mi je iskreno žao što smo izgubili.

Golu je prethodio još jedan Srnićev udarac koji je Sinicin jedva odbranio.

Srnić je postigao važan gol u Krasnodaru ali je otkrio i da već duže vreme muku muči sa palcem na nozi.

- Boli me palac, ali stisnem zube, malo ga štedim tokom nedelje pa zapnem na utakmici. Kad pomislim na važnost utakmice u četvrtak ništa me ne boli... Hteo sam ja i u prvom poluvremenu da šutnem po zemlji nego mi je lopta malo odskočila. Teren je brz, lopta dobija čudno ubrzanje i uspeo sam da iskoristim to u nastavku.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.