Izbacili su me iz takta, pa sam morao da ga napadnem! Savić o incidentu i tome zašto mu nije žao što nije priznat Ristićev gol! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/mrredstarbelgrade

morao je da reaguje

Izbacili su me iz takta, pa sam morao da ga napadnem! Savić o incidentu i tome zašto mu nije žao što nije priznat Ristićev gol! (VIDEO)

Hteo je na taj način i da malo podigne ekipu

Objavljeno: 09:10h

Rizikovao je mnogo Vujadin Savić svojim ponašanjem u drugom poluvremenu utakmice protiv Krasnodara kada domaći igrači nisu poštovali fer-plej.

Ristić dao golčinu Zvezdi, ali... (VIDEO)

Dušan Anđelković je ostao da leži kraj aut-linije neko vreme, ali su ruski fudbaleri uzeli loptu i krenuli u napad koji je na neki način bio zaustavljen.

Pomalo nefer i nesportski potez pre svega napadača Fjodora Smolova poprilično je ražestio Vujadina Savića koji se zaleteo ka njemu i obojica su ušli u klinč tako da su ostali igrači morali da ih razdvajaju.

- Što se tiče incidenta sa Smolovim, na terenu bi trebalo da se ponašamo po pravilima fer-pleja. Mene je izbacilo iz takta što niko od njihovih igrača nije želeo da izbaci loptu iako je Anđelković ležao na terenu. Hteo sam malo i da podignem ekipu, mislim da sam uspeo, sreća što nisam dobio crveni karton - bio je svestan toga Savić da je ovaj njegov izliv besa mogao mnogo da košta crveno-bele.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Jedan od trenutaka o kome se priča jeste i pogodak Mihaila Ristića koji sudija nije priznao, ali kako kaže štoper Zvezde i drago mu je zbog toga.

- Nisam video, blokiramo Babić i ja šut. Nije mi žao što im je poništio gol, jer kod trećeg njihovog nepravedno dosuđen korner. Njihov fudbaler je igrao rukom - rekao je on.

Revanš meč se igra za sedam dana na stadionu "Rajko Mitić", a Zvezda juri zaostatak 3:2.

BONUS VIDEO: Zvezdan Terzić u opuštenoj atmosferi pred Krasnodar-Zvezda

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.