HOROR! UŽAS! Fubaleri Jagodine proživeli pakao na Zlatiboru! Ovoga nema ni u Mongoliji! (FOTO)
Foto: Fonet

užas

HOROR! UŽAS! Fubaleri Jagodine proživeli pakao na Zlatiboru! Ovoga nema ni u Mongoliji! (FOTO)

Pakleno iskustvo

Objavljeno:

Neočekivano „Ćurani“ završili pripreme za novu sezonu na planini sa katastrofalnom ishranom, lošim smeštajem, u sobama bez kupatila...

Samo dva igrača koja su igrala u istorijskom prvom meču Srbije su i danas tu! A za jednog strelca smo skroz zaboravili! (FOTO) (VIDEO)

Ne tako davno Jagodinu su stručnjaci videli kao jedini klub sposoban da ugrozi dominaciju Partizana i Crvene zvezde, a danas su osuđeni na golo preživljavanje u kojem se često prekorači granica profesionalizma.

Pre nekoliko dana igrači su završili pripreme za novu sezonu na Zlatiboru, a kako su one sprovedene, možda je bilo bolje da se nije ni išlo dalje od kuće. Kompletna ekipa bila je smeštena u sobama za koje izvor Kurira tvrdi da više liče na šupe, sa petoricom fudbalera u jednoj prostoriji. Na raspolaganju su bila samo dva kupatila, pa su nakon treninga pojedinci bili osuđeni na tuširanje hladnom vodom, a ništa nije bila bolja situacija ni sa ishranom.

Bravo, deco! Orlići se plasirali u polufinale Evropskog prvenstva! (VIDEO)

foto: Printscreen/Youtube/SuperGamer Girl

Obroci nisu bili prilagođeni sportistima u pripremama, tako da se svako snalazio za hranu kako je znao i umeo i koliko mu je novčanik to dozvoljavao. Jedina stvar na koju igrači nisu imali primedbe bili su tereni za trening, ali taj detalj nije bio dovoljan da popravi ružnu sliku o odnosu uprave prema igračima.

DELIJE NE KREĆITE NA PUT! Odložena utakmica Crvene zvezde! (FOTO)

GLAVOBOLJA ZA ZVEZDU! Nimalo lepe vesti pred meč sa Krasnodarom! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.