NEVIĐENO! Ovakav fer-plej poljskog kluba obišao planetu! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

POTEZ ZA POŠTOVANJE

NEVIĐENO! Ovakav fer-plej poljskog kluba obišao planetu! (VIDEO)

Sa ove utakmice od rezultata je neuporedivo važnije što smo se uverili da sportski duh još uvek postoji, pa makar u trećoj poljskoj ligi

Objavljeno: 17:55h

Sjajan fudbalski potez dolazi nam iz Poljske!

U poljskoj trećoj ligi Radomiak je ugostio Rozvoj. U 49. minutu, pri vođstvu domaćih 1:0, gosti su izbacili loptu u aut kako bi se ukazala pomoć povređenom igraču domaćih.

GLAVOBOLJA ZA ZVEZDU! Nimalo lepe vesti pred meč sa Krasnodarom! (VIDEO)

Kao što nalaže nepisano pravilo, domaćini su za taj korektan potez protivnika, odgovorili svojim i vratili im loptu. Ali, prilikom ispucavanja daleko u protivničku polovinu, snažni i visoki šut savladao je golmana Rozvoja i ušao u mrežu.

Svima na stadionu bilo je jasno što se dogodilo, Radomiak je nenamerno postigao gol. Ali, gol je regularan i upisan, pa je domaćin ovako poveo 2:0.

Tada je Radomiakov trener Verner Licka pozvao igrače i rekao im šta moraju da urade.

Stali su sa strane dok su gosti izveli loptu sa centra i bez prepreka došli do Radomikaovog gola i postigli pogodak. Na oduševljenje i aplauz celog stadiona.

Samo dva igrača koja su igrala u istorijskom prvom meču Srbije su i danas tu! A za jednog strelca smo skroz zaboravili! (FOTO) (VIDEO)

Domaćini su na kraju pobjedili 4:1. Ali, sa ove utakmice od rezultata je neuporedivo važnije što smo se uverili da sportski duh još uvek postoji, pa makar u trećoj poljskoj ligi.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.