Srpske sudije uzvraćaju udarac! Ko je pričao, moraće i da plati! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pljuštaće kazne!

Srpske sudije uzvraćaju udarac! Ko je pričao, moraće i da plati! (FOTO) (VIDEO)

Videćemo kako će klubovi reagovati na ove kazne

Objavljeno: 10:02h

Sudijska komisija fudbalskog saveza Srbije podnela je prijave disciplinskoj komisiji protiv Vojvodine, Mladosti, Mačve i Spartaka, i pojedinačno protiv lica koja su ispred ovih klubova komentarisala suđenje.

KAKO KILOMETRAŽA UTIČE NA ZVEZDU? Gostovanje u Krasnodaru ne uliva nadu, ali zato s pravom mogu da veruju u ulazak u Ligu Evrope! (VIDEO)

Vojvodina je komentarisala suđenje najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića u derbiju protiv Parizana i iz novosadskog kluba naveli su da će na sledećoj utakmici za koju im Mažić bude delegiran izaći sa pionirima, a čelnik Vojvodine Dragoslav Vuković Mažića je nazvao "fudbalskim banditom".

Predsednik Spartaka Dragan Simović bio je nezadovoljan ponašanjem glavnog sudije Bojana Nikolića na utakmici 4. kola Superlige Srbije koju je subotički tim igrao protiv Javora, a naveo je da je Nikolić psovao i vređao igrače tokom meča.

Ivica Kralj je otišao korak dalje pa je Maja Vujovića optužio da zbog njegovog suđenja publika ne dolazi na stadione i da tribine zbog toga ostaju prazne.

ZVEZDA KREĆE ZA RUSIJU: Milojević vodi 20 igrača, a među njima nema strelca gola prethodnog vikenda!

Trener Mladosti Nenad Milovanović izjavio je da je utakmica 2. kola sa Radničkim odložena da ne bi bilo prenosa i da narod ne bi video kako će sudija da pokrade goste.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Svi klubovi će najverovatnije platiti samo manju novčanu kaznu, jer je početak sezone i ovo im je prvi prekršaj, ali ukoliko se ovako nešto ponovi kazne bi mogle da budu i veće.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.