ODGOVOR VOŠI IZ SUPERLIGE: Mažićevo suđenje perfektno, prijava protiv Vukovića zbog uličarskog rečnika!
Foto: Beta / Dragan Gojić

traže kaznu

ODGOVOR VOŠI IZ SUPERLIGE: Mažićevo suđenje perfektno, prijava protiv Vukovića zbog uličarskog rečnika!

Prvi čovek Zajednice superligaša poručio da želi da predsednik Nadzornog odbora Vojvodine bude kažnjen za primer svima drugima

Objavljeno:

Žestoko saopštenje Vojvodine dan nakon poraza od Partizana, a na račun Milorada Mažića, Sudijske komisije FSS-a i Zajednice superligaša nije prošlo bez adekvatnog odgovora.

Prvi čovek Superlige, Vladimir Bulatović, podneo je prijavu Disciplinskoj komisiji FSS-a protiv predsednika Nadzornog odbora "lala" Dragoslava Vukovića.

- Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine prekršio je disciplinu i narušio integritet lige. Komentarisanje suđenja je kažnjivo, a pogotovo nije prihvatljiv uličarski rečnik, kakav smo mogli da čujemo u odjavi derbija petog kola - poručio je Bulatović za "Žurnal".

foto: Saša Pavlić Koky

On je još dodao da priželjkuje da "disciplinci" kazne Vukovića jer je svojim saopštenjem i izjavama narušio i ugled najboljeg srpskog arbitra koji je izuzetno cenjen u FIFA i UEFA.

- Voleo bih da Disciplinska komisija izrekne sankciju za primer, pogotovo što se u ovom slučaju radi o eklatantnom primeru narušavanja ugleda takmičenja i Milorada Mažića, čoveka iz vrha svetskog suđenja, svetle tačke Superlige u Evropi... Da sve bude poraznije, gledao sam meč na Karađorđu i na licu mesta uverio da je suđenje bilo – perfektno. Kao i uvek, u Mažićevoj režiji - dodao je Bulatović.

Takođe se očekuje i reakcija Sudijske komisije FSS-a.

BONUS VIDEO: Muslin objavio spisak

(Espreso.co.rs / Izvor: Žurnal.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.