ZVANIČNO: Partizan ima još tri nova pojačanja! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Muta potvrdio

ZVANIČNO: Partizan ima još tri nova pojačanja! (VIDEO)

Posle tri stranca, treninzima su se priključila nova tri košarkaša

Objavljeno:

Partizan ima još dva pojačanja!

Crno-belima su se na treninzima za novu sezonu pridružili Andreja Stevanović i Strahinja Gavrilović, dosadašnji članovi Dinamika.

Uz njih je i Marko Čakarević, koji je takođe prošle sezone nosio dres kluba sa Dorćola i nekada je bio član crno-belih.

- Što sе tiče Partizana, trenutno je 'status kvo'. Evo, kontrolišemo, ovo nam je ekipa. Nismo mogli drugačije da je napravimo. Svi su nam otišli koje smo mi hteli. Gavrilović i Stevanović su sada u Partizanu, njih smo doveli, pošto nismo imali koga - treba nam 15 igrača, da se na dva fronta borimo. Jeste skromna ekipa, da kažem tako, a i najjeftinija u istoriji Partizana. Nismo mogli drugačije - rekao je za "Blic" trener Miroslav Muta Nikolić koji je reprezentativnu pauzu iskoristio da obiđe svoje pulene.

O Stevanoviću se već neko vreme govorilo kao potencijalnom pojačanju. Ima 22 godine, igra na poziciji beka i prethodne sezone je prosečno ubacivao 17,7 poena po utakmici.

Gavrilović dve godine stariji i pokriva poziciju krilnog centra, igrao je četiri godine an Univerzitetu Južna Kalifornija, a potom je došao u Dinamik. U prošloj sezoni je postizao 9,9 poena i 4,2 skoka imao po meču.

BONUS VIDEO: Miroslav Nikolić, intervju za Espreso

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.